Online cursus:

‘Bouw jouw merk

Hét stappenplan om een IJZERSTERK merk te bouwen.

In deze cursus delen wij onze complete strategie om van jouw bedrijf een ijzersterk merk te maken, waar je droomklanten mee gaat aantrekken – zonder dat het veel tijd en energie kost.

Je hebt een tof bedrijf, je weet dat je veel te bieden hebt, alleen die klanten willen nog niet binnenstromen…

En dat frustreert, want jij bent ervan overtuigd dat je ze écht verder kunt helpen. Je bent namelijk vol passie gestart met ondernemen. Op een dag heb je de moed bij elkaar geraapt om je droom te achtervolgen. De eerste klant heb je misschien al binnen gesleept. Via-via bouw je wel wat naamsbekendheid op, waardoor er mondjesmaat wel eens een klant binnenkomt. 

Tot er op een dag er opeens geen klanten meer bij je aankloppen. Resultaat: een te lage omzet om van te leven. Je probeert zichtbaar te zijn, door af en toe is wat online te delen, maar eigenlijk gebeurt er heel weinig. Het kost je daarnaast ook veel tijd en moeite. -zucht- Je weet gewoon niet zo goed wat je moet delen online. 

Je gaat op zoek naar inspiratie bij anderen en overspoelt jezelf met informatie. Je weet daardoor ook niet zo goed meer wat je moet delen en begint daardoor te twijfelen of je anderen wel iets te bieden hebt.

Om je heen zie je ondernemers die wél groeien. Zij lijken het door te hebben. Dit maakt je onwijs onzeker. Je begint je af te vragen of het misschien aan jou ligt:

‘Ben ik wel competent genoeg?’

‘Is het ondernemerschap wel wat voor mij?’

‘Zitten mensen wel op mij te wachten?’

‘Kan ik niet beter weer in loondienst gaan?’

Maar diep van binnen weet je dat er meer inzit. Dat jij echt wel wat te bieden hebt aan deze wereld. Je bent alleen op zoek naar concrete stappen die je NU kan zetten.

Misschien herken je het wel…

E

Ondernemen is anders dan je je het had voorgesteld, het voelt zwaar…

E

Je hebt het gevoel dat je moet concurreren met je prijs, anders koopt er niemand van je

E

Je neemt energieslurpende opdrachten en klanten aan, want dan komt er in ieder geval geld binnen

E

Je wordt onzeker van de ondernemers om je heen die wél groeien. “Wanneer ben ik aan de beurt?”

E

Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je bent op zoek naar een stappenplan

E

Je vraagt je af of ondernemen wel bij je past en of je toch niet beter in loondienst kan gaan

Geen klanten = geen omzet 

Je mag dan wel de allerbeste in je vak zijn, maar zonder klanten, komt er geen omzet binnen. En zonder omzet is het nog maar de vraag hoe lang jouw bedrijf stand houdt.

Het liefst ben je bezig met waar je het allerbeste in bent: jouw vak. Maar in de praktijk spendeer je vooral tijd aan allerlei marketing- en salesactiviteiten, wat je nog niks heeft opgeleverd. Momenteel is het eerder een energielek in je business. 

Dit kan én moet anders…

En jij kunt dit realiseren. Lees nog even met ons mee!

Introducing: Bouw jouw merk

In deze cursus delen we hét stappenplan met je om van jouw bedrijf een IJZERSTERK merk te maken, waar je jouw droomklanten mee gaat aantrekken – zonder dat het veel tijd en energie kost.

Dit mag je verwachten

In deze cursus leggen we je op een duidelijke en concrete manier uit hoe jij stapsgewijs een merk kunt bouwen van A tot Z. Geen vage vaktermen, maar concrete en praktische lessen die je gélijk kunt toepassen in jouw business, zodat jouw merk aan het einde van deze cursus als een huis staat.

We leren je:

E

Te bepalen wat jou onderscheidend maakt en hoe je dat kunt inzetten, zodat jij direct je unieke positie in de markt claimt

E

Hoe je jouw ideale klant in het hart gaat raken, zodat ze op jou afkomen in plaats van andersom

E

Hoe je jouw unieke merkverhaal schrijft, zodat jouw doelgroep direct een connectie met je voelt en eerder van je koopt

E

Hoe je jouw identiteit vertaalt naar een visuele uitstraling die direct de juiste gevoelens oproept bij jouw potentiële klanten

E

Hoe je dit allemaal super praktisch toepast in je bedrijf, je website, je social media, etc.

Na deze training heb je een IJZERSTERK merk gebouwd, waar jij droomklanten mee gaat aantrekken als een magneet.

Ben jij er klaar voor om je concurrentie achter je te laten?

Wat anderen zeggen

Toen ik mijn bedrijf oprichtte besloot ik zelf in Canva een logo en een huisstijl te maken. Maar ik had altijd het gevoel dat dit niet helemaal uitstraalde wat ik uit wilde stralen. Ik paste mijn ontwerpen ook geregeld aan, maar was er nooit helemaal tevreden mee. Ik wist dat ik er iets aan moest doen, maar wilde er geen honderden euro’s aan uitgeven. Deze cursus is écht een uitkomst voor alle ondernemers die hun branding in eigen handen willen houden maar tóch een professionele uitstraling willen hebben. De cursus is allesomvattend, ontzettend uitgebreid en eigenlijk gewoon geweldig. Denise en Rosalie leggen alles super duidelijk uit en de werkboeken zijn heel praktisch. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe branding en kan deze cursus ECHT aan iedereen aanbevelen.

Sifra Mol

Business & Marketing Coach

Wauw, deze cursus oversteeg mijn verwachtingen! Rosalie en Denise hebben echt al hun kennis en expertise in de cursus gestopt en dat is te zien. De opbouw is compleet en duidelijk, zonder eerst na te denken over wie je zelf bent, wie je ideale klant is en wat je wilt uitstralen, kun je niet van start met je huisstijl. Hoe graag we ook lekker direct aan de slag willen met het maken van een logo etc 😉 Als niet grafisch ontwerper word je stap voor stap door het proces begeleid, waardoor je aan het einde een prachtige brandguide hebt staan die je als basis kunt gebruiken voor al jouw visuele uitingen. Als startende ondernemer wilde ik niet direct investeren in een ‘duur’ logo en huisstijl, maar.. ik wil wel een uitstraling creëren die bij me past. Deze DIY cursus was daarom echt een uitkomst! Zelf was ik al druk bezig met het ontwerpen van mijn logo, maar heel eerlijk.. ik deed maar wat. Door de cursus van Rosalie en Denise heb ik echt helder voor ogen gekregen wat ik wil uitstralen en welke vormen, typografie, beeldmateriaal etc. daar bij passen. Het resultaat: een prachtige consistente branding en huisstijl.

Lydia Nijhof-Kampman

Projectmanager

Ik kan niet stoppen met het volgen van de cursus! Wilde jullie even laten weten dat het supergoed en duidelijk in elkaar zit. Mooi opgebouwd. Het valt bij elke module meer op z’n plek🤗 En jullie besteden zoveel aandacht aan de achterliggende gedachten van je branding. Door zo bewust na te denken over wie jij (én je bedrijf) bent en wil uitstralen, voelt het zoveel authentieker. Ik ben er nu al van overtuigd dat mijn persoonlijkheid er doorheen gaat stralen. En dat het de ondernemers zal aantrekken die hun vrouwelijk leiderschap met veel meer zelfvertrouwen, rust en positieve energie willen pakken. Thanks!

Charida Elzinga

Confidence Coach

Hoe ziet de cursus eruit?

In 3 modules met 18 videolessen nemen we je mee in de stappen die nodig zijn om from scratch van een onzichtbaar bedrijf te groeien naar een ijzersterk merk. 

Module 1:

Jouw merkidentiteit

In deze module gaan we in op wie jij bent, wat je doet en wat voor indruk je wilt achterlaten bij je ideale klant. Deze stap is heel belangrijk, omdat je anders een leeg merk aan het bouwen bent. Na deze module weet jij precies wie je bent, waar je voor staat en hoe je daarmee jouw ideale klant recht in het hart gaat raken.

Module 2:

Jouw visuele identiteit

In deze module gaan we jouw identiteit vertalen naar een visuele uitstraling die precies laat zien waar jij voor staat. Door jouw persoonlijkheid terug te laten komen in je visuele uitstraling, wek je direct de juiste gevoelens bij je doelgroep op. Jouw merk ademt JOU!

Module 3:

Jouw merk in de praktijk

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk heb je niks aan kennis zonder ACTIE. In de vorige modules ben je al praktisch bezig geweest, maar in deze module gaan we nog dieper in op hoe je jouw merk overal kunt laten terugkomen. Denk aan: je website en je social media kanalen.

Bonus 1

Introductielessen Canva
(t.w.v. €67,-)

We vertellen je alle ins en outs van Canva, zodat jij super efficiënt en snel te werk kunt gaan. We willen dat jij je focust waar je echt goed in bent en geen tijd meer verspilt met uitzoeken hoe Canva werkt. OOK als je niet creatief of technisch bent.

Bonus 2

Lightroom Presets
(t.w.v. €97,-)

Lightroom presets zijn bepaalde instellingen waarmee jij je foto kan bewerken. Een preset is toepasbaar op elke foto, wat zorgt voor consistentie in je beeldgebruik. Als bonus krijg je 4 verschillende presets zie je kunt gebruiken voor je foto’s.

Bonus 3

Social media templates
(t.w.v. €47,-)

Om efficiënt én consistent te blijven maken wij van al onze gemaakte middelen een template die je kunt hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een e-book. Als bonus delen wij al onze social media templates met je, zodat jij die kan omtoveren in je eigen huisstijl en kan gebruiken.

Bonus 4

Visualisatie door Carlijn van der Kulk (t.w.v. €30,-)

In deze visualisatie neemt Carlijn je mee om je dromen zo concreet te maken tot een doel die jou in beweging zet. Ein-de-lijk die actie ondernemen die je tot nu toe steeds uitstelt. Maak je klaar voor een volgende stap in je bedrijf. Hoe ziet dat eruit? Wie heb je te zijn? Hoe voel je je?

Na deze training…

E

Heb je een ijzersterk merk, waardoor het fundament voor eens en altijd staat

E

Weet je précies wat je moet delen online, waardoor jij je ideale klant in het hart raakt

E

Hoef je nooit meer te leuren om klanten, maar ga je klanten aantrekken die 100% bij je passen

E

Is het niet meer nodig om te concurreren met je prijzen. In plaats daarvan willen klanten met jou samenwerken om wie je bent

E

Straal je précies uit waar je voor staat online, zodat de eerste aanraking met jouw merk direct RAAK is

E

Gaat ondernemen weer voelen als een feestje! 🎉

Wij zijn Rosalie & Denise

En wij zijn de gezichten achter Studio Rocket Power. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw bedrijf online kan laten groeien op een manier dat je 100% trouw blijft aan jezelf.

Ondernemen heeft lange tijd zwaar gevoeld. We waren enorm aan het leuren om aan klanten te komen. We deden van alles wat eigenlijk niet bij ons paste en ons niks heeft opgeleverd. Denk aan: zakelijke netwerkborrels bijwonen, koud ons aanbod verkopen, gratis werken, prijzen verlagen, voor de verkeerde klanten werken en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Dit was een enorme energielek in onze business, waardoor we niet meer toekwamen aan wat we het allerliefste deden: ondernemers helpen met hun branding- en marketingstrategie.

Het moest anders. Simpeler.

Wij hebben een manier gevonden van online zichtbaar zijn die bij ons past. Een manier waarvan we juist energie krijgen, in plaats van geven. En het kost ons een stuk minder tijd. 

We zien zichtbaar zij niet meer als iets zwaars, maar juist al een manier om de allerleukste klanten aan te trekken. Wij helpen je graag te ontdekken wat bij jou past, zodat jij jezelf niet langer klein hoeft te houden en je plek als expert gaat claimen!

Bouw jouw merk

Je kunt de cursus voor maar 197 euro excl. btw volgen. 

Na aanmelding ontvang je direct je inloggegevens voor onze academy om aan de slag te gaan! 🚀

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze cursus?

De cursus bestaat uit 3 modules met 18 lessen en invulbare werkboeken. De totale kijktijd van de cursus is ±3 uur. Je kunt het volledig op je eigen tempo volgen omdat je 2 jaar toegang hebt. 

Wanneer start de cursus?

De cursus start op 22 november! Dan krijg je direct je inloggegevens.

Ik ben niet creatief en/of technisch, past het dan?

Geen enkel probleem. We nemen je van A tot Z mee in het proces om en merk te bouwen. Geen vage vaktermen, maar praktische en duidelijke taal.

Ik heb me nog niet ingeschreven als bedrijf of ik ben net begonnen met ondernemen, is het dan wat voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is dan perfect voor jou om zelf die start te maken.

Ik heb al een logo, kan ik dan wel meedoen?

Ja, dat is geen enkel probleem. Een logo is een maar een heel klein onderdeel van jouw merk. Veel belangrijker is het onderliggende fundament. Daar leggen we dan ook de nadruk op in deze cursus.

Welke programma's/tools heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Je kan de stappen uit module 2 uitvoeren in de gratis versie van Canva. Wel geven we af en toe aan wanneer het handig zo zijn om Canva Pro aan te schaffen.

Heb je nog andere vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com en dan beantwoorden we zo snel mogelijk je vraag!

Wil jij ook een ijzersterk merk waar je droomklanten mee gaat aantrekken – zonder dat het je veel tijd en energie kost?