fbpx

Ontwikkel je eigen branding – van begin tot eind

Een 12 stappenplan voor (startende) ondernemers om zelf van start te gaan met het opzetten van je branding, waarmee je je ideale klant gaat aantrekken.

Build your Brand

Val op met jouw uitstraling en trek je ideale klant aan

Als ondernemer krijg je vaak genoeg te horen hoe essentieel branding is en dat je er vandaag nog mee moet beginnen. Maar waar moet je beginnen en welke vervolgstappen moet je zetten?

Om je te helpen van start te gaan met je branding, hebben wij een 12-stappenplan ontwikkeld waarin we je, van begin tot eind, meenemen in het bouwen van je brand. We helpen je jouw ideale klant aan te trekken op een manier die bij jou en jouw klanten past.

Bepaal je doelgroep

Alles begint bij je doelgroep. Door te weten wie jouw doelgroep is en hoe je deze het beste kunt aantrekken heb jij straks allemaal ideale klanten!

Kies en wordt gekozen

Je hebt een duidelijke niche nodig om op te kunnen vallen. Kies en zorg ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten.

Jezelf sterk positioneren

Zet jezelf goed in de markt met een duidelijke positionering en bouw aan de klantrelatie met verschillende producten en/of diensten.

Je stijl neerzetten

Met jouw stijl zorg je ervoor dat de juiste mensen zich aangesproken voelen door jouw bedrijf.

Verkoop met jouw professionele uitstraling!

Als laatste stap gaan we de fundering vertalen naar jouw eigen professionele uitstraling. Met jouw logo, kleuren, typografie en tone of voice verkoop je makkelijk aan jouw ideale klant!

Build your Brand

Wij zijn Studio Rocket Power

Twee creatieve meiden die start-ups online laten groeien. Onze missie is om startups succesvol te maken op een manier die bij ze past. 

Onze aanpak heeft niet alleen onszelf maar ook onze klanten geholpen. Zo hebben we al meerdere startende ondernemers geholpen met het ontwikkelen van een goede strategie en een professionele en onderscheidende uitstraling. 

Nu willen we jou graag leren hoe je hetzelfde kunt doen!