Selecteer een pagina

Case

24Kitchen

UX & UI Design

Over

Klant

24Kitchen

Rol

UX & UI design

Wat ga jij vanavond eten? Of kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dat kan! Voor 24Kitchen hebben wij een nieuwe app bedacht en ontworpen dat een druk gezin kan ondersteunen bij het koken. Zo krijg je elke week suggesties voor maaltijden. Wil je toch wat anders? Dan kan je zelf een ander recept zoeken door uit een bepaald thema te kiezen, zoals budget, seizoen of een bepaalde keuken. Vond je het gerecht lekker? Sla hem dan op als favoriet of plan ‘m meteen in voor de volgende keer! En het mooie is dat je ook meteen te zien krijgt hoe gezond je bezig bent met statistieken, altijd fijn.
Nadat we dit concept hebben bedacht is er een Customer Journey Map opgesteld, zijn er wireframes gemaakt, hebben we prototypes ontwikkeld en zijn er Usability testen uitgevoerd met de doelgroep. Dankzij dit iteratieve proces hebben we het prototype kunnen verbeteren voor de doelgroep. 
Omdat 24Kitchen een heel herkenbare huisstijl heeft moest dit consistent worden doorgevoerd door de schermen. Door gebruik te maken van Material Design is er een strak maar overzichtelijk ontwerp ontstaan.

Bekijk meer projecten

Twenty50

Branding en webdesign.

24Kitchen

Concept & UX/UI design.

MoneyMonk

Product owner, UX/UI design en communicatie.

Gerdine van Ramshorst

Branding en webdesign.

Contact

Let's work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!