Selecteer een pagina

Case

G1000

Webdesign, Communicatie en grafisch ontwerper

Over

Klant

G1000, burgerinitiatief

Rol

UI design, web development (WordPress), grafisch ontwerp, communicatie

G1000 is ontstaan als een burgerinitiatief en een onafhankelijk platform dat diverse partijen bij elkaar brengt en tot een gezamenlijk (burger)besluit te komen. Door dit landelijke orgaan worden plaatselijke initiatieven gestart voor o.a. gemeentes zoals Enschede, Eindhoven, Amersfoort en Schiedam. Ook worden er voor organisaties zoals Natuurmonumenten evenementen gefaciliteerd. Onderdeel van deze evenementen op het gebied van ontwerp en communicatie zijn het opzetten van een huisstijl, website, campagnes, communicatiemiddelen en projectmanagement. 
 
Voor G1000 zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd. Voor de landelijke organisatie zijn de website ontwikkeld, boekwerken en jaarverslagen ontworpen, het geven van workshops en het verder uitwerken van de huisstijl.
Voor de plaatselijke initiatieven zijn er huisstijlen ontworpen websites en platformen ontwikkeld, campagnes bedacht en uitgevoerd, divers drukwerk ontworpen en ondersteuning bij communicatie en projectmanagement.
 
De huisstijlen zijn ontworpen o.b.v. de thema’s en het sociale karakter van het evenement. De websites zijn ontwikkeld m.b.v. WordPress in combinatie met het thema Divi zodat lokale initiatiefnemers de website konden aanpassen en onderhouden. De platforms zijn ook ontwikkeld met WordPress in combinatie met Divi en Buddypress.
 
Op het gebied van communicatie en projectmanagement is er bijgedragen door te helpen met tekstschrijven, het geven van advies voor campagnes, contact houden met diverse opdrachtgevers en uitvoerende krachten. Ook zijn er trainingen gegeven rondom Prezi en het leiden van teams gedurende het evenement.

Bekijk meer projecten

Twenty50

Branding en webdesign.

24Kitchen

Concept & UX/UI design.

MoneyMonk

Product owner, UX/UI design en communicatie.

Gerdine van Ramshorst

Branding en webdesign.

Contact

Let's work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!