Selecteer een pagina

Case

MoneyMonk

UX/UI, Communicatie en Product Owner

Over

Klant

MoneyMonk, online boekhoudprogramma

Rol

UX/UI design, grafisch ontwerp, communicatie, product owner, projectmanagement

MoneyMonk is een online boekhoudprogramma voor dienstverlenende ZZP’ers. Ze bieden een compleet pakket voor de administratie. Als jong bedrijf willen ze boekhouden makkelijk maken voor ZZP’ers om zo ondernemerschap te stimuleren.
Voor MoneyMonk zijn er diverse opdrachten uitgevoerd, zoals het ontwerpen van een nieuwe website, interne samenwerkingen verbeteren, user research, nieuwe concepten ontwikkelen en huidige verbeteren en factuurlayouts ontwikkelen.
Het belangrijkste voor softwareontwikkeling is om te weten welke behoeftes de gebruiker heeft. Bij MoneyMonk is het proces opgezet om vanuit feedback van klanten te onderzoeken wat deze behoeftes zijn en hoe de software zo ontwikkelt kan worden dat deze hierop aansluit. Zo is er gekeken hoe het interne proces kan worden opgezet zodat de customer care de juiste informatie haalt bij de klant t.b.v. development, de agenda van het bedrijf duidelijk is en uiteindelijk de klant naar tevredenheid kan worden geholpen. Bewustwording is hierbij essentieel. Bij MoneyMonk is er d.m.v. product ownership en goede verbinding bij zowel customer care als development dit proces opgezet. Daarbij is zowel bijgedragen d.m.v. user research waarna er werd gebrainstormd, naar het ontwikkelen van prototypes, validatie, development managen en vervolgens customer care managen.

Bekijk meer projecten

Twenty50

Branding en webdesign.

24Kitchen

Concept & UX/UI design.

MoneyMonk

Product owner, UX/UI design en communicatie.

Gerdine van Ramshorst

Branding en webdesign.

Contact

Let's work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!