Selecteer een pagina

Wat we doen

Communication &

design solutions

Werkwijze

Van advies naar uitvoering. Van identificeren naar oplossen.

Misschien weet je al wat er moet gebeuren, maar misschien ook niet. Studio Rocket Power werpt graag een kritische blik om het probleem te identificeren. Dit kunnen zowel interne als externe problemen zijn, vinden we allebei interessant. We geven op basis hiervan een advies voor de aanpak maar kunnen het zelf ook uitvoeren. We helpen je graag met jouw communicatie- of ontwerpvraagstuk op te lossen! 

What’s first

Onderzoeken & Brainstormen

To concept and beyond

Onderzoek

Het aller belangrijkste aan oplossingen ontwerpen is het onderzoeken van het probleem. Om dit te doen gaan we in gesprek met de doelgroep om erachter te komen waar ze tegenaan lopen en hoe we ze volgens hen het beste kunnen helpen. Ook doen we onderzoek naar het bedrijf, de markt en concurrenten om zo goed mogelijk in het gat te kunnen springen maar toch authentiek te kunnen zijn.

Brainstormen

Zodra we genoeg inzicht hebben in de doelgroep en het bedrijf is het tijd om te gaan brainstormen! Welke oplossingen kunnen we bedenken? Dit kan in diverse sessies, maar ook d.m.v. een design sprint waarbij we in korte tijd grote stappen maken. We denken niet in problemen maar in oplossingen.

What’s next

Communicatie & Design

To create and beyond

Communicatie

De sleutel tot het oplossen van problemen is uiteindelijk communicatie. Wat is de boodschap? Hoe spreek je de doelgroep aan en via welke middelen? We ontwikkelen een onderbouwde en concrete strategie om de communicatie met jouw klanten goed te laten verlopen. Hierbij kunnen we ook de content ontwikkelen voor de middelen. 

Design

Tijd om de middelen te gaan ontwerpen! Dit kunnen websites, apps, systemen, huisstijlen, drukwerk of andere middelen zijn. Het belangrijkste is dat deze middelen worden ontworpen om aan te sluiten bij de behoefte van jouw klant en bij jou als bedrijf. We kijken dan ook altijd vanuit klantperspectief naar de middelen. We beginnen met een MVP, een zo klein mogelijk product, die we gaan testen en vervolgens verder perfectioneren. 

Last but not least

Development & Optimalisatie

To develop and beyond

Development

De middelen die we ontwerpen kunnen we zelf ook bouwen, zoals een website! Websites bouwen we in WordPress met een heel gebruiksvriendelijk thema, zo kan je zelf ook nog je website aanpassen. We bieden ook onderhoud aan, dan hoef je daar zelf niet aan te denken! Ook hebben we contact met developers om je systeem of app te laten ontwikkelen.

Optimalisatie

Tijden veranderen en zo ook online middelen. Alles wat we ontwikkelen kunnen we voor je onderhouden en optimaliseren, we zullen je zeker niet in de steek laten! Ook mogelijk met content updaten of nieuwe middelen ontwikkelen!

Contact

Let's work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!