Selecteer een pagina

How we roll

Houston, we’ve got a

solution!

Wie we zijn

Rocket Power, baby

 

Studio Rocket Power is een jonge en creatieve studio die innovatieve en impactvolle communicatie en multimedia oplossingen ontwerpt vanuit klantperspectief.

Juist omdat we jong zijn hebben we vernieuwende ideeën. We zijn gevoelig en creatief waardoor we de echte problemen van jouw doelgroep ontdekken en hiervoor vernieuwende oplossingen met impact kunnen ontwikkelen. En het mooiste? We kosten niet de hoofdprijs.

Hoe wat dat doen? We kijken naar de behoeftes van jouw klant en gaan hun problemen oplossen. We willen namelijk niet alleen een mooi ontwerp, maar eentje die aanslaat bij jouw doelgroep! Omdat we geloven dat we impact kunnen maken door organisaties te verbeteren middels vernieuwende en passende communicatie en design voor de doelgroep. 

Wat is het probleem van jouw doelgroep? Mogen we jou helpen dat op te lossen? Neem contact met ons op en we komen graag kennismaken!

Rosalie Ywema

Co-founder en ontwerper

Communication & Multimedia Designer die het ontzettend tof vindt om echte problemen op te lossen. Ik daag niet alleen mezelf graag uit, ook anderen. Ik ben heel nieuwsgierig en stel daarom graag vaak de vraag ‘Waarom?’, om zo samen tot de kern te komen. En deze vraag stel ik niet alleen graag aan jou, ook aan je doelgroep. Samen kunnen we goed brainstormen om zo tot de beste oplossing te komen. Ik geef niet alleen advies over een product/dienst, maar ontwikkel ook graag het bedrijf en de mensen die erbij horen. Samen kom je tenslotte het verste!

Heeft een passie voor communicatie, psychologie, ondernemerschap en design. Is goed in het bedenken van sterke concepten en het opzetten van een stevige basis. Digitale oplossingen zijn prachtig, maar het begint bij de mens erachter!

Denise Brouwer

Co-founder en ontwerper

Communication & Multimedia Designer die dol is op creëren en vooral denkt in mogelijkheden. Waardevolle eigenschappen zijn mijn zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid, luisterend oor en nieuwsgierigheid. Ik probeer mijzelf continu te ontwikkelen, zodat ik meega met alle nieuwigheden.

Mijn passie ligt in het ontwerpen van digitale producten met een clean design. Toch is de techniek ook gaan kriebelen. Ik zie mijn product namelijk graag tot leven komen. Momenteel ontwikkel ik websites met het meest gebruikersvriendelijke WordPress thema wat er is. Mijn technische kennis zorgt ervoor dat er weinig restricties zijn en ik jouw product naar jouw wensen en behoeften kan aanpassen. Maatwerk leveren is voor mij geen enkel probleem.

Eigen tool

Concept Builder

To concept and beyond

 

Concept Builder

Dé tool om een goed concept mee te ontwikkelen. Want waar moet je nou beginnen? De Concept Builder helpt je in de juiste volgorde om je idee concreet te maken. Beantwoord de vragen en krijg inzicht in de plus- en verbeterpunten. Van een vaag idee naar een concreet en onderbouwd concept!

Download de gratis whitepaper

Studio Rocket Power deelt graag haar kennis en daarom geven we je graag de whitepaper gratis!

Download de gratis whitepaper over de Concept Builder als je…

  • … meer wilt leren over hoe je een doelgroep bepaalt.
  • … aan alle aspecten wilt denken voor een marktonderzoek.
  • … concreet je missie en visie wilt formuleren.
  • … meer wilt leren over de USP van je product of dienst.
  • … een goed beeld wilt hebben over je financiën.
  • … een huisstijl en marketingstrategie wilt opzetten.

Contact

Let's work together!

Mail, bel of stuur gewoon een Whatsappje!