Dankjewel!!

Je bestelling is gelukt! Dat waardeer ik enorm en ik weet zeker dat het je enorm gaat helpen!

Je factuur en bestanden zitten binnen 5 minuten in je mailbox. Niet ontvangen? Vergeet ook niet je spam te controleren!

Ik heb nog iets wat je ook gaat helpen!

1 uur samen sparren

Soms loop je gewoon vast met een paar vragen die je aan een expert wilt stellen. Hoe fijn is het als je dan snel antwoorden kunt krijgen?!

Laten we samen in je situatie duiken, brainstormen, keuzes maken en acties bepalen. 

In een uur tijd mag je alles aan me vragen en denk ik met je mee, zonder lange verplichtingen!

Slechts 97 euro excl.
Rosalie-Ywema-Studio-Rocket-Power

Waar we het o.a. over kunnen hebben:

  • Welk type online product er het beste bij je past en hoe je deze maakt
  • Hoe je je product goed kunt structureren en onderdeel maakt van je klantreis
  • Hoe je je product in de markt zet 
  • Wat jou onderscheidend maakt en hoe je jouw boodschap goed naar buiten brengt
  • Welke marketingkanalen en strategie er het beste bij je passen
  • Hoe je sterke content maakt waarmee je jouw doelgroep bereikt
  • Welke systemen je kunt gebruiken en hoe je deze optimaal inzet
  • En nog veel meer!
  Maak-je-online-product-Studio-Rocket-Power

  Wat er bij je past

  Ik geloof in de kracht van trajecten, maar ook van losse sessies. Je zit niet altijd te wachten op een samenwerking van maanden als je maar een paar vragen hebt.

  Een losse sessie kan je al heel veel inzichten geven en verder helpen. Kan je nagaan wat er gebeurt als je een langer traject aangaat en het nog meer diepgang geeft met mij als partner.

  Ik bied dus ook losse sessies aan, waarna je zelf kunt besluiten of je verder wilt. Je krijgt hierin natuurlijk advies van mij wat de beste volgende stap is.

  Ervaringen van anderen

  Dank Rosalie voor jouw inspiratie om mijn business naar een hoger niveau te tillen en meer mensen te bereiken met online producten. Je hebt me geholpen om mijn ideeën concreet te maken en dit zorgt voor motivatie en energie om ze ook daadwerkelijk uit te gaan werken. Ik heb er heel veel zin in om dit op te gaan pakken!

  Myrna Seekles

  Myrna Seekles werkgeluk en coaching

  Rosalie heeft mij op weg geholpen met de focus van een nieuwe website en inzet van social media. Ze is een goede en fijne sparringpartner en tevens ‘stok achter de deur’. Ze geeft concrete tips en feedback waarmee je direct verder kan en waar nodig heeft ze voor aanvullende vragen haar netwerk ook paraat. Super!

  Mona van de Steeg

  Mirai Zorgvernieuwing

  Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

  Odilia Kerkhoven

  Zo werkt het

  Stap 1: Plan een sessie in

  Onderaan de pagina kan je direct je sessie inplannen in mijn agenda. 

  Stap 2: Bereid je voor

  Nadat je je sessie hebt ingepland mail ik je de factuur en een aantal vragen. De factuur dient voor de sessie voldaan te zijn. Je antwoorden op de vragen stuur je uiterlijk 2 dagen voor de sessie op zodat ik me goed kan voorbereiden en we allebei alles scherp hebben. Zo halen we alles uit de afspraak!

  Stap 3: De sessie

  Onze sessie vindt online plaats en duurt een uur. Kom op tijd en vergeet niet je notitieboek bij de hand te houden. We gaan er voor de volle 100% voor!

  Plan je sessie

  De losse sessie kost €97,- excl. btw.

  Zodra je hieronder de sessie hebt ingepland ontvang je van mij de factuur.

  PS. Zie je geen kalender? Accepteer de cookies en druk op refresh 🙂