Leuk je te ontmoeten! Ik wil graag mijn  ondernemersverhaal met je delen.

Misschien volg je me al even of ken je me pas net, maar leuk dat je meer over mij wilt leren! 

Ik ben Rosalie Ywema van Studio Rocket Power.

Wie ik nu ben en waar ik met mijn bedrijf sta is lang niet altijd zo geweest. Het ondernemerschap is een enorme rollercoaster waarbij je heel veel over jezelf leert.

Zo ook mijn purpose: ondernemers helpen zichzelf authentiek in de markt zetten zodat je met meer eenvoud en plezier kunt ondernemen. 

Denise en Rosalie op de trap

Wil je liever luisteren? Dat kan via deze aflevering!

Van onzichtbaar naar een zelfverzekerde vrouw

Ik durfde me nooit echt uit te spreken of de ruimte in te nemen die ik verdiende. Het was makkelijker om anderen te volgen en niet de volledige verantwoordelijkheid te nemen. Ik voelde dat ik volledig op mezelf mocht vertrouwen en naar m’n hart mocht luisteren.

Dat betekende alleen wel dat ik alles los moest laten. En dat was eng. Het voelt veilig om bij je concurrenten af te kijken en ze te kopiëren. Het voelt veilig om je klein te houden en niet echt jezelf te laten zien. Dat kon ik niet meer en dat wil ik ook niet voor jou.

Ik heb moeten leren om voor mezelf op te komen en mezelf te laten zien. Maar wel op een manier die 100% bij mij past. Doe waar jij goed in bent, plezier in hebt en durf te ondernemen op jouw authentieke manier!

Onderscheiden-als-startende-ondernemer-Studio-Rocket-Power

Waar het begon

Ik was altijd heel verlegen en durfde mezelf nooit te laten zien. M’n lange haar hing altijd voor m’n gezicht en ik zou nooit m’n hand opsteken in de klas. Ik hoorde liever bij iemand anders dan mezelf te zijn. Dan kon ik ook niemand kwetsen of in de weg zitten.

Ondernemen was voor mij geen natuurlijke stap. Ik heb geen ondernemers in m’n familie, zekerheid is altijd heel belangrijk. Tijdens m’n studie heb ik me ingeschreven, ook al was het eerst als freelancer “omdat het moest”. Na m’n studie was ik 3 dagen in loondienst en daarnaast bezig met m’n eigen bedrijf omdat ik dat het leukste vond. Niet iedereen was even blij toen ik mijn parttime loondienst opzegde om me volledig op het ondernemen te storten, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. 

Ondernemen en mezelf zichtbaar maken ging niet vanzelfsprekend. Ik vond het sowieso spannend om wat online te plaatsen, want wat moesten anderen daar wel niet van vinden?!

Ook keek ik liever naar een concurrent dan het echt vanuit mezelf te doen. Als anderen het zo doen zal het wel goed zijn. 

Maar het voelde niet goed, niet als mij. Ik raakte gefrustreerd dat iedereen hetzelfde deed en dezelfde content deelde. Ik voelde: dit kan anders, maar hoe?

“Show the world who you truly are!”

Van doorsnee naar authentiek impact maken

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met branding, marketing en eigenlijk het hele ondernemerschap. Van een merk opzetten, een doelgroep formuleren, huisstijl bepalen, een sterke positionering kiezen, webinars geven, op social media posten, funnels en e-book maken, salespages en websites bouwen en ga zo maar door. Die afwisseling vind ik fantastisch en zie ik echt als mijn kracht!

Vaak zie ik ondernemers elkaar kopiëren, zo zonde want zo ga je je niet onderscheiden. Ik weet 100% zeker dat als je je branding en marketing op je eigen manier insteekt het niet alleen veel meer onderscheidend is, maar het ook een stuk leuker en makkelijker is. Daarmee trek je namelijk mensen aan die echt bij jou passen!

Daarom vind ik het prachtig om met dienstverlenende ondernemers mee te denken wat voor strategie er bij je past, wat voor middelen daarbij horen en hoe die eruit moeten komen te zien. Van de fundering van het bedrijf, een sterke positionering en boodschap, tot concrete middelen ontwikkelen en content maken. Van strategie tot uitvoering.

Ik ben echt jouw one-stop shop als het gaat over personal branding en marketing. Ik kijk echt wat er bij jou past om alles daarop te laten aansluiten zodat jij je op jouw eigen manier kunt onderscheiden. Geen trucjes of standaard templates, maar echt authentieke personal branding en marketing.

Ik zie ondernemerschap als de kans om een leven te leiden zoals jij dat wilt. Ik denk met je mee en geloof in je. Je krijgt alle tools en kennis zodat jij impact kunt maken op jouw klanten. Samen maken we de wereld een stukje mooier, op onze authentieke manier!

Marketing op je eigen manier - Studio Rocket Power

Wat leuke feitjes over mij

Nog even wat luchtigs na dit verhaal haha! 

  • Ik woon samen met m’n vriend in Utrecht en heb een kantoor op zolder
  • Ik ben HSP en een enthousiaste introvert
  • Ik heb blijkbaar een hele aanstekelijke lach! Haha
  • Ik ben dol op schrijven
  • Ik ben master in inschatten hoe laat het is zonder op de klok te kijken
  • Ik kan super goed dialecten nadoen
  • Ik ben fan van kantoorartikelen en dan met name notitieboekjes
  • Ik geloof niet dat er zoiets bestaat als teveel planten hebben

Woogity woogity

Als je van dezelfde generatie bent als ik ken je ongetwijfeld Rocket Power wel. Ik was er vroeger dol op en vond het viertal inspirerend in de gekke acties die ze deden. Ze hadden lol, deden waar ze zelf zin in hadden en waren een hecht team. Ik vond het tof!

Nu is het niet zo dat m’n bedrijfsnaam hier 100% door is geīnspireerd, maar wel een beetje! Verbinding, plezier en authenticiteit vind ik net zo belangrijk als Reggie, Otto, Sam en Twister. Zullen we samen woogity woogity doen? 😀

Wat is jouw verhaal?

Super tof als je mijn hele verhaal hebt gelezen, hopelijk heb ik je ermee kunnen inspireren! Nu je meer weet over mij ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou!

Ben jij klaar om je authentieke leven te leiden? Jezelf te laten zien en jouw ideale klant aan te trekken? Wacht dan niet langer en doe er wat aan!

Ik daag je uit om meteen de eerste stap te nemen! Mijn passie is om over business te praten, dus het lijkt me heel leuk om eens met je kennis te maken en te horen over jouw ambities en uitdagingen. 

Wil je eens lekker sparren of horen waar de naam Studio Rocket Power verder nog vandaan komt? Mail even naar rosalie@studiorocketpower.com of stuur een DM op Instagram!

Gegevens

KVK: 86732781
BTW: NL004304416B92
Laan van Nieuw-Guinea 64 A
3531JM Utrecht

Contact

hallo@studiorocketpower.com

Socials