fbpx

Wil jij jezelf onderscheiden in jouw markt?

We helpen jou om vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn op een manier die 100% bij je past, zodat je consistent droomklanten aantrekt en groeit in je omzet.

Tijdens dit coachingstraject van 3 maanden leer je alles wat er nodig is om jezelf met een ijzersterk en persoonlijk merk in de markt te zetten. We gaan samen kijken wat jou uniek maakt en hoe je je marketing kan aanpakken zodat het voor jou werkt. 

Na afloop weet je precies wie jouw ideale klant is, wat jouw boodschap is, hoe jouw online uitstraling eruit ziet en hoe je jouw marketing kunt aanpakken. We maken een duidelijk plan om jouw online kanalen en je business te transformeren en groeien!

Herken jij dit ook?

 • Je hebt geen idee hoe je jezelf online zichtbaar moet maken. 
 • Je wordt onzeker van je concurrentie. Het lijkt alsof zij super lekker bezig zijn, maar bij jou wil het maar niet lukken.
 • Je hebt geen idee hoe je jezelf kan onderscheiden in jouw overvolle markt.
 • Je hebt het gevoel dat jouw verhaal niet interessant genoeg is om te delen.
 • Je weet dat een goede branding belangrijk is, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je bent op zoek naar concrete stappen.
 • Je weet niet waar je moet beginnen met je marketing en voelt hier een enorme drempel voor.
 • Je kan jezelf op dit moment nog niet consistent uitbetalen.
 • Je hebt veel tijd verspild met dingen uitproberen in je eentje, zonder resultaat.

Herken jij je in deze punten? Dan is ons 1:1 Branding en marketing traject perfect voor jou!

En jij wilt…

 • Een bedrijf hebben wat 100% bij je past, waarbij je elke dag jouw unieke eigenschappen als superpowers mag inzetten
 • Jouw belemmerende overtuigingen, die jou weerhouden van succes, keihard aanpakken, zodat je vol zelfvertrouwen kan ondernemen
 • Weten hoe jij een super krachtig en authentiek verhaal schrijft wat direct de verbinding legt met jouw droomklant
 • Een sterk merk bouwen met een eigen uitstraling, waarmee jij je onderscheid in de overvolle markt
 • Een sterke strategie om jouw marketing aan te pakken met kanalen en content die voor jou werken
 • Concrete stappen hebben om jouw droombedrijf te bouwen, waarmee je resultaten haalt en jezelf elke maand een goed salaris kunt uitbetalen
Rosalie en Denise

Wat ga je leren?

Tijdens dit coachingstraject van 3 maanden leren we je hoe je een ijzersterk merk bouwt, waarmee je jezelf onderscheidt in de overvolle markt en consistent jouw droomklant aantrekt. Om dit vol zelfvertrouwen te kunnen doen, gaan we keihard aan je mindset werken. We leren je hoe je de regie neemt over je eigen leven en hoe je jouw bedrijf 100% bij je laat passen. Dit doen we door onderzoek te doen naar JOUW talenten en waarden, zodat je die dagelijks als superpowers inzet om je bedrijf te laten groeien. 

We duiken met jou de diepte in om een sterke fundering te bouwen. We ontdekken, samen met jou, wat je grotere doel is. Jouw purpose. Op basis van je purpose gaat alles vanzelf stromen. We leggen jouw missie en kernwaarden vast. Vervolgens kiezen we jouw droomklant die hier 100% mee gaat resoneren. Met jou, met jouw waarden en met jouw bedrijf. We leren je hoe jij met jouw verhaal jouw unieke plek in de markt kan veroveren, zodat jouw droomklanten voor je in de rij staan. 

Deze boodschap gaan we visueel maken door een ijzersterke merkidentiteit neer te zetten. We leren je jouw tone of voice, bepalen, zodat je op jouw eigen, consistente manier je doelgroep aanspreekt en daarmee direct de verbinding legt. We helpen jou deze boodschap te vertalen naar een onweerstaanbare visuele identiteit, waardoor je een stijl neerzet die jouw persoonlijkheid schreeuwt.

En de marketing niet te vergeten! Samen ontwikkelen we een sterke en duidelijke strategie hoe je deze basis kunt laten terugkomen in de kanalen en content die bij jou passen. We zorgen ervoor dat er een systeem komt te staan waarmee jij automatisch volgers aantrekt en hier klanten van maakt.

Het programma bestaat niet alleen uit kennis en begeleiding, maar we delen ook al onze templates, strategieën en methodes met je die je praktisch kan inzetten in jouw business. Zo helpen we je jou om je authentieke verhaal en uitstraling consistent door te voeren in al je uitingen.

“Wij geloven dat een persoonlijk merk met een sterke strategie altijd wint”.

Wij zijn Rosalie & Denise

En wij zijn van Studio Rocket Power. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij je past.

Zelf durfden we dat een lange periode niet. We hadden geen idee hoe we dit moesten doen op een manier dat we trouw bleven aan onszelf. Dit willen we jou ook graag leren!

Wij werken met startende ondernemers die een bedrijf willen opbouwen waarmee je 100% trouw bent aan je meest authentieke zelf. Wij geloven dat persoonlijke en zakelijke groei hand in hand met elkaar gaan. We helpen je van je onzekerheid af te komen, zodat je vol zelfvertrouwen jezelf laat zien. Met als resultaat dat je jouw droomklanten aantrekt die bij je passen.

We zien zichtbaarheid niet meer als iets engs, maar als een kans om je droombedrijf te bouwen en je droomklant aan te trekken. De combinatie van een groeimindset, een ijzersterk merk en authentieke marketing gaan jou hoe dan ook resultaten leveren.

Wat anderen zeggen

Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

Odilia Kerkhoven

Odilia Design

Rosalie en Denise hebben een prettige manier van communiceren. Ze houden goed contact en afspraken worden nagekomen. Het zijn creatieve en betrouwbare meiden die zich makkelijk kunnen aanpassen aan de situatie. Dankzij hun creatieve en kritische blik kunnen ze ook echt iets bijdragen aan de positionering van een organisatie. De samenwerking verliep erg prettig!

Chhetri Ober

Academie Werkend Leren

Deze meiden denken écht met je mee. Ze denken niet alleen aan de uitvoering, maar vooral over het goed neerzetten van de hele organisatie en overkoepelende stappen die daarbij nodig zijn. Ze stellen veel vragen om tot een goede onderbouwing en oplossing te komen die past bij je bedrijf. De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! En jullie zijn zo leuk! 🙂

Judith Taanman

Human Resources Lab

Hoe ziet het programma eruit?

We hebben een kick-off om samen een stevige fundering van jouw merk neer te zetten. We bepalen jouw purpose, jouw ideale klant en wat jou gaat onderscheiden. Gedurende het programma heb je 5 contactmomenten van 60 minuten met ons, om plannen te maken en je voortgang te bespreken.

In onze Academy leer je in 9 modules alles wat je maar moeten weten over mindset, online zichtbaarheid en het neerzetten van een ijzersterk merk.

Module 1:

Introductie & basics

In de introductie zullen wij ons kort voorstellen en iets meer vertellen over onze ‘why’ en onze ontwikkeling daarin. We leggen je al onze succesprincipes uit om een sterk merk te bouwen zodat je consistent klanten aantrekt.

Module 2:

Mindset

In deze module leer je alles over het ontwikkelen van een groeimindset. We helpen jou bij het maken van bepaalde mindset shifts, waardoor je door jouw blokkades gaat breken.  Dit zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen zichtbaar bent en afrekent met onzekerheden.

Module 3:

Persoonlijk leiderschap

In deze module leggen we je uit wat persoonlijk leiderschap is en wat er nodig is om verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Zo ga jij dagelijks je unieke eigenschappen inzetten als kracht, waardoor je 100% trouw bent aan jezelf en meer flow ervaart. 

Module 4:

Purpose & missie

Wat is jouw bestaansrecht? In deze module zoomen we in op jouw purpose en missie. Als je dit helder hebt, ga je meer voldoening uit je bedrijf halen en ga je jouw meest authentieke leven leiden.

Module 5:

Doelgroep

Wie is je ideale klant, waar bevindt je ideale klant zich online en hoe bereik jij ze? In deze module leer jij je ideale klant zo helder mogelijk te omschrijven en te bepalen hoe jij ze gaat bereiken, zodat je precies weet hoe je ze gaat aantrekken.

Module 6:

Onderscheidend vermogen

Je wilt een unieke positie in het hoofd van jouw ideale klant innemen, maar hoe doe je dat? Word een authentieke autoriteit met duidelijke merkwaarden, heldere klantbelofte en een sterk verhaal.

Module 7:

Tone of voice

Hoe spreek je jouw droomklant aan? In deze module gaan we letterlijk jouw onderscheidend vermogen vertalen. We ontwikkelen jouw tone of voice die bij jou en je doelgroep past. 

Module 8:

Visuele identiteit

In deze module gaan we bezig met het visuele aspect! We bepalen de stijl, typografie, kleuren, logo en het beeldgebruik zodat jouw identiteit visueel onderscheidend is. Op consistente wijze opvallen bij jouw droomklant.

Module 9:

Hoe pas je branding toe in je bedrijf?

Nu je de fundering af hebt is het tijd om jouw prachtige brand toe te gaan passen door je hele bedrijf! We geven je tips en tools hoe je jouw authentieke identiteit kunt laten terugkomen in je website en marketing. En bonus: je krijgt ook nog een aantal templates!

Wat levert het op?

Je leer alles wat je maar moeten weten over zelfvertrouwen, online zichtbaarheid en het neerzetten van een ijzersterk merk.

Je bedrijf past 100% bij jou en je kernwaarden, zodat je voldoening uit je bedrijf haalt

Je hebt kraakhelder waar je voor staat en wat jouw verhaal is, zodat je met je boodschap jouw droomklant aantrekt

Je hebt een heldere marketingstrategie zodat je precies weet hoe je consistent zichtbaar moet zijn

Je bent onderscheidend online, zodat je een unieke plek in het hoofd van jouw ideale klant hebt

Je droomklant staat bij je in de rij en klanten die niet bij je passen blijven weg

Je zet jouw authentieke verhaal in om verbinding te leggen met jouw droomklant, zodat ze niet meer om jou heen kunnen

Je vindt zichtbaar zijn super leuk in plaats van spannend en dit straal je ook uit

Jouw verhaal is doorvertaald naar een consistente visuele identiteit, wat zorgt voor herkenning en vertrouwen bij je klant

Waarde

+   1 x kick-off sessie van 2 uur
+   5x expert call van 60 min
+   Onbeperkt toegang tot de online academy
+   Wij beantwoorden al je vragen tijdens het traject!
+   BONUS: Al onze marketing templates en content

Ervaringen van anderen

Ik was bezig om een nieuwe online business op te zetten, maar miste duidelijke stappen. Ik had geen idee hoe ik kon opvallen tussen de vele coaches en dienstverleners die nu online te vinden zijn. Hoe zorg ik ervoor dat mensen voor mijn gaan kiezen? Daarnaast vond ik het lastig om mijn klant aan te spreken. Voor m’n gevoel kwam mijn boodschap niet binnen bij hen. Vooral de 1-op-1 coaching heeft hier enorm veel bij geholpen dankzij het sparren over mij en mijn merk.

Rosalie en Denise hebben mij op een hele fijne en gestructureerde manier geholpen om deze basis op te zetten. Ze kijken echt naar wat er het beste bij mij past. Hierdoor heb ik voor mezelf helder wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik dat bijvoorbeeld doe met mijn kleuren en fotografie. 

De meiden zijn heel betrokkenen en eerlijk, ik voelde een hele fijne klik met ze. Je kunt ze altijd mailen of appen voor vragen of feedback en dan denken ze met je mee. Dat lijntje vond ik altijd heel prettig en heeft ook absoluut geholpen om stappen te blijven zetten buiten de sessies om. De combinatie van de academy en de coaching vond ik ook heel waardevol en heb ik veel van geleerd!

Als je jouw online business op poten wilt zetten met een sterk merk, dan ben je bij deze meiden op de juiste plek! 

Colinda van Dijk

Lijstjesmeisje & Love Wedding Planning

Ik ben erg blij met de creatieve en kritische input van Studio Rocket Power bij MoneyMonk. De meiden zijn enthousiast en denken goed met je mee over positionering en uitstraling. Ze stellen goede vragen om tot de kern van het probleem te komen en kunnen daarna met originele oplossingen en middelen komen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De communicatie is goed en ze zijn erg betrouwbaar. Ik zou ze zeker aanraden om hun expertise en persoonlijke benadering!

Jasper Horstink

MoneyMonk

Naast dat het gewoonweg fijn samenwerken is met Rosalie & Denise weet je daarnaast ook zeker dat je tevreden bent met het resultaat. Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denken altijd met je mee; je hebt hierdoor echt gevoel samen te werken. Ik zou dan ook zeker aanbevelen om eens met ze in gesprek te gaan.

Joran

Reditus

Het branding & marketing traject

Leer in 3 maanden hoe jij een persoonlijk en succesvol merk bouwt met een sterke en heldere strategie waarmee jij moeiteloos droomklanten aantrekt.

De investering voor dit 1:1 traject is maar 1997 euro. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van 666 euro.

Voordat we een traject aangaan, hebben wel altijd eerst een vrijblijvende kennismaking. Dan krijg je direct al een paar fijne tips en kijken we of we een match zijn.