Bedankt voor het downloaden van de gratis checklist!!

De checklist zit binnen 5 minuten in je mailbox. Niet ontvangen? Vergeet ook niet je spam te controleren!

Maar blijf nog heel even, want ik wil je graag iets cadeau doen!

Kickstart je online marketing

Meer plezier en resultaat dankzij een marketingstrategie die helemaal bij jou en je bedrijf past.

Elke serieuze ondernemer maakt zichzelf zichtbaar. Online marketing biedt enorm veel kansen om die perfecte klanten aan te trekken en zo meer omzet te genereren.

Maar hoe doe je dat? Door je eigen uniekheid te laten zien met toffe content via kanalen die bij je passen. Niet lukraak maar wat posten, maar een goede strategie zodat je exact weet welke stappen je moet zetten.

Vind je marketing maar eng en ingewikkeld? Ik snap je helemaal! In deze cursus neem ik je aan de hand om je personal brand neer te zetten, kanalen te kiezen die bij je passen en authentieke content te maken.

Je weet precies welke stappen je moet zetten om op een strategische en leuke manier met je marketing bezig te zijn.

Vergroot je kennis over alle facetten van marketing en geef jezelf die kickstart!

Tijdelijk met maar liefst €50 korting. Dat is maar liefst 1/3! Deze aanbieding vind je nergens meer terug ;). 

24 uur van €147,- voor 97 euro 

PS. Waarschijnlijk heb je dit wel vaker gezien, maar ik vind het gewoon heel leuk om iets terug te geven en je verder te helpen.

Dit is wat je nodig hebt

Start nu met je online marketing op je eigen manier aan te pakken!

Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power
N

36 lessen in video en tekst, ruim 7 uur in totaal om te kijken

N

Werkboeken om alles stap voor stap toe te passen

N

Alle voorbeelden en tutorials die je maar nodig hebt

N

9 prachtige Canva templates voor diverse bestanden om aan te passen naar je eigen stijl

N

3 bonussen: Lightroom Presets, een visualisatie en live Q&A

N

Toegang zolang Studio Rocket Power bestaat en alle updates

Start direct

Na aanschaf krijg je binnen 5 minuten je inloggegevens. Is de cursus niks voor je? Dan krijg je 100% je geld terug.

Je denkt…

 • Waar moet ik beginnen? Het is zo overwhelming waardoor er een enorme drempel is om te starten
 • Ik heb geen idee welke kanalen ik moet kiezen en hoe ik ze het beste kan inzetten
 • Ik vind het lastig om toffe content te maken en steeds weer inspiratie te hebben…
 • Ik weet niet wat belangrijk is met marketing dus ik zie geen resultaten
 • Ik heb wel wat ideeën maar geen plan met duidelijke stappen voor mezelf dus ik doe maar wat
 • Ik wil niet hetzelfde doen als m’n concurrenten, maar hoe kan ik het op m’n eigen manier doen?
 • Het kost veel tijd en energie. UGH ik voel me gefrustreerd…

Maar marketing is niks voor mij…

Daar geloof ik eerlijk gezegd niks van, dat is de bullsh*t die je tegen jezelf zegt. Er zijn zoveel verschillende vormen dat er altijd wel iets is wat bij je past. Je moet alleen weten wat en hoe je dat aanpakt.

Online marketing is niet meer weg te denken. 8 van de 10 consumenten geeft aan dat content hun aankoopbesluit beïnvloedt. Je zult als ondernemer hierin mee moeten gaan om nieuwe klanten aan te blijven trekken.

Online marketing betekent dat je je kennis en persoonlijkheid kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. Je kunt eenvoudig eindeloos nieuwe mensen bereiken, op je eigen manier!

Dus waarom zou dat niks voor je zijn?

Je zult zien dat als je nu begint met leren en experimenteren je voor altijd deze waardevolle skills hebt die je een betere ondernemer maken. Ik geloof erin dat je het kunt, ik ga je daarbij helpen. En dan zal je geen spijt hebben dat je nu die stap hebt gezet.

Herken jij je in deze punten? Dan is de cursus Kickstart je Online Marketing perfect voor jou!

“Marketing hoeft niet lastig te zijn als je dicht bij jezelf blijft”

Ervaringen van anderen

Superfijne, leuk geschreven, erg boeiende, duidelijke en overzichtelijke cursus die alles in korte en heldere hoofdstukken prachtig uitlegt over het hoe en wat van de online marketing. Hoe je daarbij jouw eigen skills en krachten kunt inzetten en zo een prachtige eigen marketingstrategie ontwikkelt die helemaal bij jou en je bedrijf past. Een erg praktische en complete cursus om je volledige online marketing mee te starten. Ik vind hem helemaal super en kan het iedereen aanraden die op de juiste manier online marketing wil gaan inzetten voor zijn bedrijf. Ook erg fijne voorbeelden templates en andere documentatie die erg behulpzaam is.

De tijd vloog want alles is erg boeiend en duidelijk uitgelegd, dus ik vloog er doorheen!

Franka Giesbers

Winkel Kishi Party&PlayStore

Ik ben echt heel enthousiast over deze cursus. Deze is zo uitgebreid en er is zo goed over nagedacht! Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan anderen omdat de cursus heel uitgebreid is en alles duidelijk omschreven wordt, met alle mogelijke middelen en voorbeelden. Echt heel leuk om te doen! Mijn andere werk daarentegen blijft daardoor wel liggen ….. ;-))

Mariëtta Bosse

M-today (video's editen/ondertitelen)

Ik liep vast waar ik moest beginnen als startende ondernemer met mijn marketing. Gelukkig blijft de cursus niet alleen maar bij doelgroep bepalen, maar ga je veel meer de diepte in. Sommige onderdelen zijn voor mensen al bekend terrein. Maar er zit altijd wel iets in wat je nog niet weet of een fijne opfrisser is. Ik zou het aanbevelen omdat je veel kennis deelt over het gehele marketing onderwerp. Dat je hiermee zelf aan de slag kunt en zelf jouw bedrijf kan opbouwen vanuit een goede fundering.

Miranda van der Ende

Coach persoonlijk leiderschap

Dit is waarom marketing belangrijk is

Z

Je bereikt potentiële klanten en kunt ze zo converteren tot betalende klant

Z

Vergroot je naamsbekendheid door het bereiken van vele (nieuwe) mensen

Z

Werk aan de relatie en het vertrouwen van volgers door te laten zien wie je bent en waar je voor staat

Z

Bouw je expert-status op door waardevolle content te delen

Z

Geld verdienen zonder te moeten werken?! Dat kan door te automatiseren!

Z

Omdat het ook gewoon heel leuk kan zijn als je het op je eigen manier doet 🙂

Z

Het is een essentiële skill voor elke ondernemer waar je voor altijd wat aan hebt!

Hi! Ik ben Rosalie

Ik vind het belangrijk dat jij je bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij je past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn en waardoor het allemaal een stuk makkelijker en leuker is.

Zelf durfde ik dat een lange periode niet. Ik hield me liever klein en op de achtergrond. Liever onzichtbaar en hetzelfde doen als concurrenten dan mezelf echt laten zien.

Ik wist niet waar ik moest beginnen met marketing, hoe ik kanalen moest inzetten en wat ik dan moest vertellen. Er is zoveel mogelijk, HELP!

Aan ideeën geen gebrek, maar wel een duidelijk plan om resultaat te halen. Het kostte zoveel tijd en energie, hoezo vonden anderen het wel leuk?!

Door veel te proberen (lees: veel fouten maken) heb ik geleerd wat werkt, maar ook vooral wat er bij mij past. Hoe ik personal branding kan inzetten, welke kanalen ik inzet en hoe ik mijn boodschap kan laten terugkomen in m’n content. Nu vind ik het niet alleen leuk, maar levert het ook resultaten op!

Deze lessen wil ik graag aan je doorgeven op een praktische manier. Ik ben dol op concrete uitleg en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Ik neem je aan de hand zodat jij al mijn kennis over personal branding, content en online strategieën tot je kunt nemen en direct kunt toepassen in deze cursus.

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Ik help je om lekker aan de slag te gaan en iets neer te zetten waar je trots op bent! Durf jij jezelf als ondernemer serieus te nemen en jezelf te laten zien zoals je echt bent? Geef jij jezelf die Kickstart in je online marketing?

Hi! Ik ben Rosalie

Ik vind het belangrijk dat jij je bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij je past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn en waardoor het allemaal een stuk makkelijker en leuker is.

Zelf durfde ik dat een lange periode niet. Ik hield me liever klein en op de achtergrond. Liever onzichtbaar en hetzelfde doen als concurrenten dan mezelf echt laten zien.

Ik wist niet waar ik moest beginnen met marketing, hoe ik kanalen moest inzetten en wat ik dan moest vertellen. Er is zoveel mogelijk, HELP!

Aan ideeën geen gebrek, maar wel een duidelijk plan om resultaat te halen. Het kostte zoveel tijd en energie, hoezo vonden anderen het wel leuk?!

Door veel te proberen (lees: veel fouten maken) heb ik geleerd wat werkt, maar ook vooral wat er bij mij past. Hoe ik personal branding kan inzetten, welke kanalen ik inzet en hoe ik mijn boodschap kan laten terugkomen in m’n content. Nu vind ik het niet alleen leuk, maar levert het ook resultaten op!

Deze lessen wil ik graag aan je doorgeven op een praktische manier. Ik ben dol op concrete uitleg en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Ik neem je aan de hand zodat jij al mijn kennis over personal branding, content en online strategieën tot je kunt nemen en direct kunt toepassen in deze cursus.

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Ik help je om lekker aan de slag te gaan en iets neer te zetten waar je trots op bent! Durf jij jezelf als ondernemer serieus te nemen en jezelf te laten zien zoals je echt bent? Geef jij jezelf die Kickstart in je online marketing?

Wat anderen zeggen

Ik vond het moeilijk om grip te krijgen op m’n marketing, miste echt concreet welke stappen ik achter elkaar moest zetten. Het is zo overweldigend allemaal. Dankzij de cursus heb ik nu een duidelijke strategie gemaakt en weet ik welke stappen ik moet zetten. Super leerzame cursus en heb ook gelijk dingen kunnen toepassen, top!

Lyanne Kerkstra

Online marketeer

Ik vond het moeilijk om constant aanwezig te blijven op social media want ik heb niet altijd inspiratie. Ook wist ik niet wat belangrijk is en wat mensen triggert met marketing waardoor ik geen resultaten zag. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd! Het is heel uitgebreid met makkelijk te volgen modules. Het heeft duidelijke uitleg die je motiveren en stimuleren je business te boosten. Rosalie haar enthousiasme steekt enorm aan, dus ik vind het een enorme aanrader!

Charlotte

Beautysalon Hope Happiness & Health

Veel zaken heb ik al weleens gehoord, maar het was geen geheel. En dat wordt het door deze cursus wel. Als je als startende ondernemer zoekende bent hoe je jezelf neer wil gaan zetten en waar je overal over na kan denken, dan krijg je het hier op een presenteerblaadje gebundeld. Zo hoef je zelf niet heel internet af te struinen. Er wordt erg veel info gedeeld in de cursus, heel prettig!

Floortje van de Kerkhof

Design en websites

Hoe ziet de cursus eruit?

Module 1:

Basics

Leer alle basics over online marketing. Zo weet je precies wat online marketing is, hoe je een strategie ontwikkelt en vooral hoe je je op je eigen manier vol zelfvertrouwen zichtbaar maakt.

Module 2:

Personal Branding

In deze module gaan we in op wie je bent, wat je doet en wat voor indruk je wilt achterlaten bij je ideale klant. Hierdoor weet je exact hoe je je marketing op jou en je bedrijf kunt aansluiten. Wat maakt jou anders dan je concurrenten? Waar sta je voor? Wie is je ideale klant en hoe ga je deze op de juiste manier raken met je verhaal? 

Module 3:

Korte termijn marketing

Bepaal welk social media kanaal je gaat gebruiken en hoe je hier alles uithaalt. Je leert alle ins en outs per platform zodat je er direct mee aan de slag kunt. 

Module 4:

Lange termijn marketing

Kies het contentmarketing kanaal uit waar jij blij van wordt en leer hoe je het optimaal aanpakt. Weet exact hoe je een goede blog of mail schrijft, een toffe podcast inspreekt, een sterk webinar geeft, vindbaar wordt op Google en Pinterest en hoe je een converterende website maakt.

Module 5:

Automatiseren

Hoe lekker zou het zijn als je marketing het werk voor jou doet en je automatisch klanten aantrekt? Ik leer je de exacte stappen hoe je dit systeem opzet!

Module 6:

Ijzersterke content

In deze module gaan we toffe en waardevolle content maken. Je bepaalt waar je content over gaat, hoe je je boodschap sterk neerzet en hoe je je doelgroep bereikt met je verhaal.

Module 7:

Consistent zichtbaar zijn

Voor het vertrouwen van (potentiële) klanten is het belangrijk dat je consistent zichtbaar bent. Ik leer je hoe je dat voor elkaar krijgt zonder gedoe. Ook leer je hoe je je stijl consequent terug laat komen.

Bonus 1:

Alle templates

Om efficiënt én consistent te blijven maak ik van al mijn middelen een template die je kunt hergebruiken. Je krijgt toegang tot al mijn Canva templates. Dit zijn de volgende templates:

 • Social media post templates
 • E-book template
 • Webinar templates
 • Instagram story templates
 • Instagram Reel cover templates
 • Header afbeelding/banner templates
 • Contentplanning template
 • Brand guide template
 • Grid template

Bonus 2:

Lightroom Presets

Lightroom presets zijn bepaalde instellingen waarmee je je foto’s met 1 klik kan bewerken. Een preset is toepasbaar op elke foto, wat zorgt voor consistentie in je beeldgebruik. Als bonus krijg je 9 verschillende presets + uitleg hoe je ze kunt gebruiken voor je foto’s.

Bonus 3:

Visualisatie door Carlijn van der Kulk

In deze visualisatie neemt Carlijn je mee om je dromen zo concreet te maken tot een doel die jou in beweging zet. Ein-de-lijk die actie ondernemen die je tot nu toe steeds uitstelt. Maak je klaar voor een volgende stap in je bedrijf. Hoe ziet dat eruit? Wie heb je te zijn? Hoe voel je je?

Bonus 4:

1 Live Q&A

Stel al je vragen aan mij tijdens de live Q&A met de hele groep! Meteen ook een leuke manier om van anderen te leren 🙂

Dit is wat je nodig hebt

Start nu met je online marketing op je eigen manier aan te pakken!

Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power
N

36 lessen in video en tekst, ruim 7 uur in totaal om te kijken

N

Werkboeken om alles stap voor stap toe te passen

N

Alle voorbeelden en tutorials die je maar nodig hebt

N

9 prachtige Canva templates voor diverse bestanden om aan te passen naar je eigen stijl

N

3 bonussen: Lightroom Presets, een visualisatie en live Q&A

N

Toegang zolang Studio Rocket Power bestaat en alle updates

Start direct

Na aanschaf krijg je binnen 5 minuten je inloggegevens. Is de cursus niks voor je? Dan krijg je 100% je geld terug.

Ben jij er klaar voor om te knallen met je marketing?

Wacht niet te lang!

Na deze cursus…

Weet je precies welke kanalen er bij je passen en hoe je deze optimaal inzet

Heb je een overzichtelijke marketingstrategie waarin alles samenkomt zodat je precies weet hoe je consistent zichtbaar moet zijn

Weet je exact wat voor authentieke content je gaat maken en hoe je je doelgroep met je boodschap raakt

Heb je een ijzersterke personal brand opgezet die volledig uitstraalt waar jij en je bedrijf voor staan

Heb je een duidelijk plan voor jezelf dat ervoor zorgt dat je consistent post en je marketing volhoudt

Staat het schaalbare systeem om automatisch nieuwe klanten aan te trekken

Vind je zichtbaar zijn super leuk in plaats van eng en moeilijk

Kan je efficiënt content maken dankzij templates die passen bij jouw stijl

Zit je vol inspiratie en ga je knallen met je online marketing! Topper die je bent 💜

Bonussen

Social media post templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

25 social media post templates

Bij je post hoort ook een mooie afbeelding, zoals een review, infographic, carrousel of lijst.

E-book templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

E-book templates (10 pagina's)

Maak een prachtig e-book dankzij de verschillende pagina’s, zoals de omslag, inhoudsopgave, tekstpagina’s en sales.

Webinar templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

Webinar template (22 pagina's)

Maak een verkopende presentatie voor je webinar dankzij de diverse pagina’s met tekst, infographics, sales en meer!

Instagram Story templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

25 Instagram story templates

Maak eenvoudig prachtige Instagram stories dankzij deze pagina’s voor o.a. teksten, quotes en lijsten.

Instagram Reel cover templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

14 Instagram Reel cover templates

Trek kijkers voor je Reel aan dankzij deze mooie Instagram Reel covers voor teksten en afbeeldingen.

Banner templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

10 banner templates

Een mooie banner op je social media kanaal of boven een blog mag natuurlijk niet ontbreken! 

Contentplanning template Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

Contentplanning template

Weet precies wanneer je wat, waar gaat posten en hoe je deze content insteekt dankzij deze handige planning.

Brand guide template Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

Brand guide template

Maak je branding overzichtelijk en consistent dankzij je brand guide. Definieer je identiteit en huisstijl.

Instagram grid template Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

6 Instagram grid templates

Ontwikkel een toffe Instagram feed dankzij je grid. Kies welke bij je past en zie hoe je profiel eruit komt te zien!

Lightroom templates Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

9 Lightroom Presets

Al je foto’s zijn in 1 klik mooi en consistent met elkaar dankzij deze Lightroom Presets.

Visualisatie Carlijn van der Kulk Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

Visualisatie door Carlijn van der Kulk

Ein-de-lijk die actie ondernemen die je tot nu toe steeds uitstelt. Maak je klaar voor een volgende stap in je bedrijf. Hoe ziet dat eruit? Wie heb je te zijn? Hoe voel je je?

Live Q&A Kickstart je online marketing - Studio Rocket Power

1x Live Q&A

Stel al je vragen tijdens de live Q&A met de hele groep! Meteen ook een leuke manier om van anderen te leren 🙂

Voor wie is het?

9

De startende ondernemer: je weet nog (vrijwel) niks over online marketing

9

Je doet maar wat: je mist een marketingstrategie en wil nu eindelijk een duidelijk plan maken

9

Je loopt vast: je hebt geen inspiratie of houvast en wilt het nu goed gaan aanpakken op een manier die wel voor je werkt

9

Je bent al bezig met marketing: je wilt je kennis opfrissen en met een nieuwe blik naar je marketing kijken om resultaat te gaan halen

Kickstart je online marketing

Tijdelijk aanbod met maar liefst €50 korting

Meld je nu de komende 24 uur aan voor:

97 euro in plaats van €147,-

Veelgestelde vragen

Ik heb nog geen ervaring met marketing, is het dan wel geschikt voor mij?

Zeker. Ik ga je namelijk alles leren over marketing, van begin tot eind. Wel vraag ik van je om je open te stellen voor nieuwe dingen (ook al vind je het misschien spannend). Ik zorg ervoor dat je het aanpakt op een manier waar je blij van wordt!

Ik doe al wat met marketing, is het dan nog wel interessant?

Zeker. Ik heb van andere deelnemers gehoord die al veel wisten van marketing dat ze veel nieuwe dingen hebben geleerd. Je kunt je kennis opfrissen en ik weet zeker dat je wat nieuws leert.

Ik ben niet creatief, strategisch en/of technisch, past het dan?

Geen enkel probleem. Ik neem je van A tot Z mee in het proces. Geen vage vaktermen, maar praktische en duidelijke taal. Ik geef je zoveel mogelijk tips en voorbeelden zodat je sowieso geīnspireerd raakt en ik laat je zien hoe de systemen werken. No worries 🙂

Hoeveel tijd kost het om de cursus te volgen?

De totale kijktijd van de cursus is iets meer dan 6 uur. Je hoeft niet alles te kijken, niet alles zal even relevant zijn (stel dat een podcast niets voor je is, dan is het ook niet nodig om die les te volgen). Daarnaast zul je ook tijd nodig hebben voor de opdrachten en het laten bezinken.

Ik krijg van deelnemers terug dat het goed te doen is en zelfs heel verslavend, haha!

Wanneer kan ik starten?

Nadat je de cursus hebt gekocht krijg je binnen 5 minuten automatisch je inloggegevens in je mail. Dus vanaf dan kan je direct beginnen!

Ik heb me nog niet ingeschreven als bedrijf of ik ben net begonnen met ondernemen, is het dan wat voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is dan perfect voor jou om zelf die start te maken.

Plus, je kunt dan ook meteen de kosten voor deze cursus aftrekken bij de Belastingdienst!

Hoe weet ik of deze cursus wat voor me is?

Heel eerlijk weet je dat natuurlijk nooit totdat je het doet. Wel krijg je 100% je geld terug als je niet tevreden bent. Dus wat heb je te verliezen? Het levert je sowieso iets op: een super sterke marketingstrategie. Eindelijk daarmee aan de slag!

Hoe lang houd ik toegang tot de materialen?

Je behoudt toegang tot de academy en de templates zolang als Studio Rocket Power bestaat. Ik kan geen levenslange toegang beloven (dat mag ook niet), maar ik weet zeker dat je lang genoeg toegang behoudt om alles te kunnen bekijken en gebruiken!

Welke programma's/tools heb ik nodig om mee te kunnen doen?

In de cursus werk ik vrijwel alleen met gratis tools en websites. Hierbij laat ik je zien hoe je het kunt gebruiken. Bij de paar betaalde websites die ik benoem vertel ik je ook de gratis versies. De templates kan je gebruiken met de gratis versie van Canva.

Ik vind de investering spannend, HELP?!

Dat snap ik helemaal, ik vond (en nog steeds wel eens) het soms ook spannend om te investeren.  Je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent nadat je het hebt geprobeerd en binnen 14 dagen mailt.

Daarnaast wil ik je natuurlijk ook uitdagen om te kijken of het echt zo is. Wat wil je liever: zelf blijven aanklooien en geen resultaten zien? Of wil je  mijn hulp om te gaan knallen met je personal branding en marketing zodat je je bedrijf kunt laten groeien? Bij dat laatste weet je wat je te doen staat 🙂

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com of stuur een DM op Instagram en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!