Bedankt voor het downloaden van onze gratis checklist!

De checklist zit binnen 5 minuten in je mailbox. Niet ontvangen? Vergeet ook niet je spam te controleren!

Maar ga niet meteen weg, want het komende half uur hebben we nog een fantastische, exclusieve aanbieding voor je!

Kickstart jouw online zichtbaarheid

De successen vliegen je om de oren online. Je ziet jouw concurrenten hard groeien dankzij online. Zelf heb je het gevoel steeds verder achter te lopen. Je hebt geen idee hoe jij je bedrijf kan laten opvallen. Op een manier waar jij je goed bij voelt. Dat maakt je onzeker.

Online zichtbaar zijn voelt als een enorme drempel. Je probeert af en toe wel eens wat, maar er zit totaal geen plan achter. Je vindt social media maar een gedoe, omdat het je niets oplevert. Wat voor kanalen passen het meest bij je? Wat heb je te vertellen? Hoe moet het eruit zien? Je bent op zoek naar concrete en duidelijke stappen om jouw bedrijf onderscheidend in de markt neer te zetten.

De afgelopen jaren hebben wij tientallen ondernemers mogen helpen bij het opvallen tussen hun concurrenten en zichzelf zichtbaar maken. Wat nou als we je vertelden dat jij je kunt onderscheiden en zichtbaar kunt maken op een manier die bij jou past? Zonder dat het veel tijd en energie kost.

Wij hebben een korte training ontwikkeld waarin we je leren hoe jij jouw plek als expert kunt claimen met een duidelijke boodschap, passende uitstraling en kanalen waar jij blij van wordt. Naast onze checklist bieden wij je deze training: Kickstart jouw online zichtbaarheid graag het komende half uur met een mega hoge korting aan. 

In deze training leren we je om op te vallen tussen je concurrenten en je zichtbaarheid te vergroten op een manier die voor jou werkt. We beloven je dat we het simpel en concreet mogelijk houden. Maak die vliegende start met je online zichtbaarheid en ga eindelijk opvallen tussen je concurrenten, zónder dat het veel tijd en energie kost.

Tijdelijk met maar liefst €10 korting. Deze aanbieding vind je nergens meer terug. 

30 minuten van €27,- voor 17 euro 

Dit mag je verwachten

Het is tijd om je niet langer te verschuilen online en jezelf te laten zien op een manier die bij je past. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij veel meer te bieden hebt, dan je nu laat zien. Claim jouw plek als expert duidelijke boodschap, passende uitstraling en kanalen waar jij blij van wordt. 

We leren je:

E

Hoe je jezelf zichtbaar maakt online, zonder dat het veel tijd en energie kost

E

Te ontdekken wat jou anders maakt dan je concurrenten

E

Hoe je je persoonlijkheid vertaalt naar een visuele uitstraling die precies bij jou past

E

Hoe je laagdrempelig in contact komt met potentiële klanten, zonder die veel te zakelijke netwerkborrels

E

Hoe je jezelf in de markt zet op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft

Na deze training maak jij een vliegende start met je online zichtbaarheid en ga je eindelijk opvallen tussen je concurrenten, zónder dat het veel tijd en energie kost.

Geen vage tips en lange video’s, maar concrete en praktische stappen om mee aan de slag te gaan.

Na deze training…

E

Weet je precies waarom potentiële klanten voor jou moeten kiezen en hoe je dit uitdraagt

E

Val je op tussen al die andere aanbieders

E

Weet je welke kanalen en middelen je kunt inzetten en voel je je daar fijn bij

E

Kom je in contact met nieuwe klanten via je online kanalen

E

Online zichtbaar zijn is geen energielek meer in jouw business. In plaats daarvan heb je er plezier in

E

Maak je een vliegende online start met onze concrete tips en opdrachten

Zo ziet de training eruit

We geven je in 3 video’s een krachtige introductie in positionering, huisstijl en marketing. Je krijgt uitleg over deze onderwerpen en vooral veel concrete tips die je direct kunt gaan toepassen. Geen eindeloze cursus, maar een kickstart om mee aan de slag te gaan!

Video 1: positionering

In deze video gaan we aan de slag met jouw positionering: het unieke plekje in het hoofd van jouw klant veroveren. Wat maakt jou anders dan je concurrenten? We gaan duidelijk formuleren waarom mensen voor jou moeten kiezen en hoe je dat het beste naar buiten brengt.

Video 2: huisstijl

In deze video gaan we een visuele vertaling maken van jouw positionering. We gaan ervoor zorgen dat de allereerste indruk gelijk raak is. Jouw huisstijl moet namelijk precies het juiste gevoel overbrengen op jouw potentiële klant. We geven je tips hoe je daarin de juiste keuzes maakt.

Video 3: marketing

In deze video gaan we kijken naar welke kanalen en middelen het beste bij jou en je bedrijf passen. We kijken naar wat je kunt delen, hoe je jezelf het beste kunt laten zien en hoe je consistent zichtbaar blijft, zonder dat het een energielek in je business gaat worden.

Tijdelijk aanbod met €10 korting

Meld je nu het komende half uur aan voor:

17 euro in plaats van €27,-