Een unieke huisstijl die volledig bij jou past?

Je huisstijl is van belang voor je bedrijf om je te onderscheiden. Wij vinden het belangrijk dat jouw huisstijl echt volledig bij je past en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Zo maken we van jouw huisstijl een klantmagneet die jouw ideale klant aanspreekt

Wij zorgen voor een stevige basis, uniek design, en helpen je van begin tot eind om de huisstijl van jouw dromen te realiseren!

studio-rocket-power-ballenbak

Stel je eens voor…

Je herkent het vast wel: je zit lekker te internetten en komt ineens een prachtig logo en huisstijl tegen. Je hebt echt het gevoel dat zijn of haar persoonlijkheid volledig terugkomt. Je voelt je direct aangetrokken tot de uitstraling en denkt: “dit is fantastisch, dit wil ik ook!”

Misschien heb je al een huisstijl, maar past die totaal niet bij je. En misschien heb je nog geen huisstijl maar wil je dat wel heel graag. Daar kunnen we jou bij helpen!

We willen namelijk dat jouw logo en huisstijl echt volledig bij je passen, dus we gaan er eerst voor zorgen dat jouw fundering super stevig is. Daarvoor is het belangrijk om goed helder te krijgen wie je bent, wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en wat je wilt uitstralen. 

Deze identiteit gaan we vervolgens vertalen naar een authentiek logo en huisstijl waar jij je volledig in kunt vinden. We maken een uniek logo en ontwerpen de rest in Canva, zodat je er zelf ook mee kunt werken. Wij vinden dat je huisstijl volledig voor jou moet werken!

Dit mag je verwachten!

We beginnen met een kennismaking om alles door te spreken. We gaan het hebben over jou en je business, maar ook wat jij precies wilt uitstralen met je huisstijl. We willen natuurlijk dat jouw logo en huisstijl 100% bij jou en je ideale klant aansluiten! 

Als we een goede match zijn kunnen we aan de slag! We beginnen bij het maken van een heldere planning zodat we allebei goed weten waar we aan toe zijn en vaart kunnen maken met de uitvoering.

De eerste stap naar jouw onderscheidende huisstijl is een stevige fundering. We zoomen in op je purpose, kernwaarden, ideale klant en boodschap. Zodra dat helder is gaan we het eerste concept maken met de kleuren, typografie en het logo. Als het eerste ontwerp klaar is krijg je het opgestuurd waarna je hier feedback op kunt geven en wij het aanpassen.

Zodra het ontwerp volledig is goedgekeurd maken we een huisstijlgids, visuals voor je webite (denk aan iconen of illustraties) en ontwikkelen we social media templates. Zo zorgen we ervoor dat je consistent je huisstijl overal terug kan laten komen.

Zij gingen je voor

Wat anderen zeggen

Naast dat ze snel en goed werk leveren ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijken als persoon en constant meedenken en oplossingen aandragen

Nu ik 3 jaar ondernemer ben (lifecoach) werd het echt tijd om sommige zaken wat professioneler aan te pakken. Rosalie en Denise zijn heel erg fijn om mee samen te werken. Naast dat ze snel en goed werk leveren ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijken als persoon en constant meedenken en oplossingen aandragen. Hun creativiteit is daarbij ook te gek! Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe huisstijl die helemaal bij mij past en bij wat ik wilde!

– Carlijn Sijs

Pakketten

Basis huisstijl

€475 excl. BTW

+ Logo, kleuren en lettertypes

+ Visuals voor marketing

+ Huisstijlgids

+ Werkbestanden in Canva

+ 2 correctierondes

Word een klantmagneet

€645 excl. BTW

Alles van basis plus…

+ Brainstorm over fundering

+  Presentatie met positionering

+  Social media templates

+  E-mailhandtekening

Wat anderen zeggen

De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! 

Deze meiden denken écht met je mee. Ze denken niet alleen aan de uitvoering, maar vooral over het goed neerzetten van de hele organisatie en overkoepelende stappen die daarbij nodig zijn. Ze stellen veel vragen om tot een goede onderbouwing en oplossing te komen die past bij je bedrijf. De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! En jullie zijn zo leuk! 🙂

– Judith Taanman-Veenstra

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn huisstijl af is?

We streven er naar om binnen 3 tot 6 weken je huisstijl op te leveren, maar zijn natuurlijk wel afhankelijk van jou. Hoe sneller we kunnen beginnen en jij feedback geeft, hoe sneller wij kunnen werken. Daarom maken we vooraf een duidelijke planning en geven we aan wat we van je nodig hebben zodat we echt de vaart erin houden. 

Heeft jouw huisstijl enorme haast of heb je een hele strakke deadline? Dit is meestal geen probleem, neem dan contact op en we kijken wat er mogelijk is!

Maken jullie ook drukwerk?

Wil je misschien een visitekaartje, briefpapier of nog ander drukwer met je nieuwe huisstijl? Dat kan! Wij kunnen hiervoor een ontwerp maken dat je zo kunt afleveren bij de drukker. Hiervoor rekenen we wel een meerprijs, neem contact op voor de mogelijkheden.

Moet ik met Canva kunnen werken?

Wij maken de huisstijlgids en social media templates in Canva zodat jij er zelf mee kunt werken. Basiskennis van Canva is daarom wel aangeraden.

Ben je nog niet echt bekend met Canva? We hebben een paar video’s met uitleg.

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!

Wil jij een unieke huisstijl die volledig bij je past?

Gegevens

KVK: 86732781
BTW: NL004304416B92
Laan van Nieuw-Guinea 64 A
3531JM Utrecht

Contact

hallo@studiorocketpower.com

Socials