Vertrouwen-in-je-website-verbeteren-Studio-Rocket-Power

Plan jouw gratis adviesgesprek in

Ik vind het fantastisch om ondernemers te helpen van zichzelf een ijzersterk merk te maken en marketing op hun eigen manier aan te pakken zodat ze ideale klanten aantrekken via online kanalen. Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je weet wat je kunt doen.

Om nieuwe mensen te leren kennen en te kunnen inspireren bied ik deze gratis inspiratiesessie aan. Don’t worry: het is geen salespitch, daar houd ik zelf ook niet van.

Stel vooral al je vragen! Zie het als een sessie waar je tips en tricks rondom jouw vraagstuk kunt krijgen.

Plan hiernaast jouw afspraak met mij in en je ontvangt per mail direct de bevestiging en meetinglink!

Zie je niks hiernaast? Klik dan hier.

Ervaringen van anderen

Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

Odilia Kerkhoven

Branding & Businesscoach

Ik heb een sessie gehad om eens goed te kijken naar onze online marketing. Met beide handen heb ik deze kans gepakt en was echt blij verrast met Rosalie. In een online afspraak bespraken we samen mijn website, mijn socials en gaf ze me zeer waardevolle tips om content te creëren, mijn vindbaarheid online te vergroten en algeheel meer plezier te krijgen in het posten via social media.
Ik raad iedere ondernemer deze hulp van Rosalie aan; ze is kundig, gepassioneerd in haar vak en weet dit over te brengen!
Anna Green

Dromen van Groen

Tips en Tricks gekregen voor onze website en social media. Een onwijs leuk en goed gesprek gehad met Rosalie, een dame die weet waar ze het over heeft en echt met je meedenkt. Zeker een aanrader.

Roby van Rooijen

Duijvendijk Wonen

Deze week had ik ‘n online meeting met Rosalie om te bekijken hoe ik mijn Galerie – Edelsmederij Jackie’s beter in de markt kan zetten.
Dankjewel voor het fijne gesprek en de goede tips! Ik ga er zeker mee aan de slag ;0) Loop ik vast ga ik zeker contact met je opnemen.
Jacqueline Hurkmans

Galerie Jackie's