Kickstart jouw online zichtbaarheid

Opvallen tussen je concurrenten en je zichtbaarheid vergroten, zonder dat het veel tijd en energie kost

Online zichtbaarheid is nog belangrijker geworden dan het al was…

De successen vliegen je om de oren online. Je ziet jouw concurrenten hard groeien dankzij online. Zelf heb je het gevoel steeds verder achter te lopen. Je hebt geen idee hoe jij je bedrijf kan laten opvallen. Op een manier waar jij je goed bij voelt. Dat maakt je onzeker.

Online zichtbaar zijn voelt als een enorme drempel. Je probeert af en toe wel eens wat, maar er zit totaal geen plan achter. Je vindt social media maar een gedoe, omdat het je niets oplevert. Wat voor kanalen passen het meest bij je? Wat heb je te vertellen? Hoe moet het eruit zien? Je bent op zoek naar concrete en duidelijke stappen om jouw bedrijf onderscheidend in de markt neer te zetten.

Heb jij dit ook?

E

Je doet eigenlijk maar wat als het gaat om online zichtbaarheid. Hierdoor lekt er enorm veel tijd & energie weg.

E

Er komt heel veel op je af en dit levert stress op. Ondernemen voelt zwaar.

E

Je weet vaak niet wat je moeten delen online. Je hebt moeite met het vinden van de juiste onderwerpen.

E

Je kunt niet goed benoemen wat jou nou écht anders maakt dan je concurrenten.

E

Je wilt jezelf als expert neerzetten, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen.

E

Je bent op zoek naar concrete stappen en tips om echt mee aan de slag te gaan.

Geld kun je terugverdienen, tijd nooit…

Het zou toch fantastisch zijn als jij…

E

Precies weet én uitdraagt waarom potentiële klanten voor jou moeten kiezen

E

Je opvalt tussen al die andere aanbieders

E

Weet welke kanalen en middelen je kunt inzetten en je daar fijn bij voelt

E

In contact komt met nieuwe klanten via je online kanalen

E

Online zichtbaar zijn geen energielek meer is in jouw business. In plaats daarvan heb je er plezier in

E

Een vliegende online start maakt met onze concrete tips en opdrachten

Dan is Kickstart jouw online zichtbaarheid wat voor jou!

It’s time to shine

Het is tijd om je niet langer te verschuilen online en jezelf te laten zien op een manier die bij je past. Want wij zijn ervan overtuigd dat jij veel meer te bieden hebt, dan je nu laat zien. Claim jouw plek als expert duidelijke boodschap, passende uitstraling en kanalen waar jij blij van wordt. 

In de training leren we je:

E

Hoe je jezelf zichtbaar maakt online, zonder dat het veel tijd en energie kost

E

Te ontdekken wat jou anders maakt dan je concurrenten

E

Hoe je je persoonlijkheid vertaalt naar een visuele uitstraling die precies bij jou past

E

Hoe je laagdrempelig in contact komt met potentiële klanten, zonder die veel te zakelijke netwerkborrels

E

Hoe je jezelf in de markt zet op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft

Na deze training maak jij een vliegende start met je online zichtbaarheid en ga je eindelijk opvallen tussen je concurrenten, zónder dat het veel tijd en energie kost.

Geen vage tips en lange video’s, maar concrete en praktische stappen om mee aan de slag te gaan.

Wij zijn Rosalie & Denise

En wij zijn de gezichten achter Studio Rocket Power. Wij vinden het belangrijk dat jij jouw bedrijf online kan laten groeien op een manier dat je 100% trouw blijft aan jezelf.

Ondernemen heeft lange tijd zwaar gevoeld. We waren enorm aan het leuren om aan klanten te komen. We deden van alles wat eigenlijk niet bij ons paste en ons niks heeft opgeleverd. Denk aan: zakelijke netwerkborrels bijwonen, koud ons aanbod verkopen, gratis werken, prijzen verlagen, voor de verkeerde klanten werken en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Dit was een enorme energielek in onze business, waardoor we niet meer toekwamen aan wat we het allerliefste deden: ondernemers helpen met hun branding- en marketingstrategie

Het moest anders. Simpeler.

Wij hebben een manier gevonden van online zichtbaar zijn die bij ons past. Een manier waarvan we juist energie krijgen, in plaats van geven. En het kost ons een stuk minder tijd. 

We zien zichtbaar zij niet meer als iets zwaars, maar juist al een manier om de allerleukste klanten aan te trekken. Wij helpen je graag te ontdekken wat bij jou past, zodat jij jezelf niet langer klein hoeft te houden en je plek als expert gaat claimen!

Zo ziet de training eruit

We geven je in 3 video’s een krachtige introductie in positionering, huisstijl en marketing. Je krijgt uitleg over deze onderwerpen en vooral veel concrete tips die je direct kunt gaan toepassen. Geen eindeloze cursus, maar een kickstart om mee aan de slag te gaan!

Video 1: positionering

In deze video gaan we aan de slag met jouw positionering: het unieke plekje in het hoofd van jouw klant veroveren. Wat maakt jou anders dan je concurrenten? We gaan duidelijk formuleren waarom mensen voor jou moeten kiezen en hoe je dat het beste naar buiten brengt.

Video 2: huisstijl

In deze video gaan we een visuele vertaling maken van jouw positionering. We gaan ervoor zorgen dat de allereerste indruk gelijk raak is. Jouw huisstijl moet namelijk precies het juiste gevoel overbrengen op jouw potentiële klant. We geven je tips hoe je daarin de juiste keuzes maakt.

Video 3: marketing

In deze video gaan we kijken naar welke kanalen en middelen het beste bij jou en je bedrijf passen. We kijken naar wat je kunt delen, hoe je jezelf het beste kunt laten zien en hoe je consistent zichtbaar blijft, zonder dat het een energielek in je business gaat worden.

27 euro

Kickstart jouw online zichtbaarheid!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het volgen van deze training?

Nadat je de training hebt gekocht ontvang je binnen een paar minuten automatisch de inloggegevens voor onze academy. Hier vind je de training en de 3 video’s. Tijdens de video’s krijg je allemaal concrete tips die je na het bekijken direct kunt gaan toepassen. 

Voor wie is deze training?

De training is in principe voor iedereen die concrete stappen wilt gaan zetten met je positionering, huisstijl en online marketing! 

Kan ik de video's later terugkijken?

Absoluut! Je kunt direct na het kopen de video’s bekijken en behoudt 2 jaar toegang. In die tijd kan je de video’s zo vaak bekijken als je wilt!

Is de training geschikt als ik nog geen verstand heb van positionering, huisstijl en online marketing?

Zeker! We beginnen elke video met een korte introductie over het onderwerp. Zo leer je er meteen wat over kennen en kan je er direct mee aan de slag.

Ik ben al bezig met mijn positionering, huisstijl en online marketing, is het dan nog nodig om deze training te volgen?

Zeker! We geven je namelijk allemaal handige tips en tricks waar je veel van kunt leren. 

Wat is de investering?

De training kost 17 euro exclusief btw.