Gratis voorproefje van de Maak je Online Product cursus

De rest van de cursus ook bekijken?

Krijg direct toegang tot het programma met deze deal! 👇🏼

Van €247

Nu tijdelijk €197 excl.

Inclusief cursus Kickstart je Online Marketing t.w.v. €147,-!!

Al mijn jarenlange ervaring, kennis en passie komen in deze cursus terug waardoor jij het beste product op een eenvoudige manier kunt maken en implementeren!

Maak-je-online-product-mockup-Studio-Rocket-Power

Dit zijn de resultaten na de cursus

  • Weet je precies welke online producten er bij je en je doelgroep passen en hoe je deze maakt 
  • Kan je zonder frustratie een waardevol en logisch product maken waardoor het eindelijk af komt!
  • Heb je geen zorgen over de techniek en kan je het hele systeem zelfstandig neerzetten
  • Kan je automatisch nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten laten doorstromen dankzij het schaalbare systeem
  • Voeg je extra waarde (en dus geld!) toe aan samenwerkingen
  • Durf je de prijzen te vragen voor je product die je waard bent
  • Heb je meer vrijheid & plezier dankzij een online bedrijf dat 100% aansluit bij je ideale leven
Maak-je-online-product-Studio-Rocket-Power

Of zoals anderen het zeggen…

Waauw, wat tof! Heel overzichtelijke en leerzame cursus, niet teveel poespas en ellende. Super makkelijk toe te passen voor veel gebieden, heel fijn ook alle voorbeelden!

Shyanne Nagtegaal
Levensgroei coaching

Ik ben echt heel enthousiast over deze cursus. Deze is zo uitgebreid en er is zo goed over nagedacht! Ik zou de cursus zeker aanbevelen aan anderen omdat de cursus heel uitgebreid is en alles duidelijk omschreven wordt, met alle mogelijke middelen en voorbeelden. Echt heel leuk om te doen! Mijn andere werk daarentegen blijft daardoor wel liggen ….. ;-))

Mariëtta Bosse
M-today (video’s editen/ondertitelen)

Superfijne, leuk geschreven, erg boeiende, duidelijke en overzichtelijke cursus die alles in korte en heldere hoofdstukken prachtig uitlegt over het hoe en wat van de online producten. Hoe je daarbij jouw eigen skills en krachten kunt inzetten en zo een prachtig eigen product ontwikkelt die helemaal bij jou en je bedrijf past.

Een erg praktische en complete cursus om je volledige online product mee te starten. Ik vind hem helemaal super en kan het iedereen aanraden die op de juiste manier online producten wil gaan inzetten voor zijn bedrijf! Ook erg fijne voorbeelden templates en andere documentatie die erg behulpzaam is.

De tijd vloog want alles is erg boeiend en duidelijk uitgelegd, dus ik vloog er doorheen!

Franka Giesbers
Winkel Kishi Party&PlayStore

Veel zaken heb ik al weleens gehoord, maar het was geen geheel. En dat wordt het door deze cursus wel. Als je als startende ondernemer zoekende bent hoe je jezelf neer wil gaan zetten en waar je overal over na kan denken, dan krijg je het hier op een presenteerblaadje gebundeld. Zo hoef je zelf niet heel internet af te struinen. Er wordt erg veel info gedeeld in de cursus, heel prettig!

Floortje van de Kerkhof
Design en websites

Tijdelijke bonus: cursus over marketing t.w.v. €147,- gratis!!

Met m’n cursus Kickstart je Online Marketing leer je alles over het ontwikkelen van een ijzersterke marketingstrategie die bij je past. Zodat je een duidelijk plan hebt en alle ins-en-outs weet van je gekozen marketingkanalen. Krijg meer plezier, inzicht en resultaten met je marketing!

Tijdelijke bonus: cursus over marketing t.w.v. €147,- gratis!!

Met m’n cursus Kickstart je Online Marketing leer je alles over het ontwikkelen van een ijzersterke marketingstrategie die bij je past. Zodat je een duidelijk plan hebt en alle ins-en-outs weet van je gekozen marketingkanalen. Krijg meer plezier, inzicht en resultaten met je marketing!

En nu?

Nu sta je voor de keuze.

Of je kiest ervoor om te blijven staan waar je staat – inclusief alle frustraties.

Of je kiest ervoor om in actie te komen en deze cursus te volgen! (Hoe leuk zou dat zijn?!)

Zodra je hebt betaald krijg je binnen 5 minuten de mail om in te loggen. Dus je kunt direct beginnen en behoudt altijd je toegang!

Je kunt zelf kiezen of je in 1, 3 of 6 (€33 maar!) keer betaalt.

Aanbieding

Van €247

Nu tijdelijk €197 excl.

Inclusief cursus Kickstart je Online Marketing t.w.v. €147,-!!

14 dagen geld terug garantie! Heb je 10 lessen gevolgd en ben je niet tevreden? Dan krijg je 100% je geld terug 🙂

Vragen? Ik heb antwoorden!

Ik heb nog geen ervaring met online producten, is het dan wel geschikt voor mij?

Zeker. Ik ga je namelijk alles leren over online producten, van begin tot eind. Wel vraag ik van je om je open te stellen voor nieuwe dingen (ook al vind je het misschien spannend). Ik zorg ervoor dat je het aanpakt op een manier waar je blij van wordt.

Ik doe al wat met online producten, is het dan nog wel interessant?

Zeker! Ik heb van andere deelnemers gehoord die al veel wisten van online producten dat ze veel nieuwe dingen hebben geleerd. Er zijn zoveel mogelijkheden, je kunt onmogelijk al alles weten. En anders is het een goede manier om je kennis op te frissen en met nieuwe tips en templates toe te passen! Ik weet zeker dat je wat nieuws leert.

Ik ben niet creatief, strategisch en/of technisch, past het dan?

Geen enkel probleem. Ik neem je van A tot Z mee in het proces. Geen vage vaktermen, maar praktische en duidelijke taal. Ik geef je zoveel mogelijk tips en voorbeelden zodat je sowieso geīnspireerd raakt en ik laat je zien hoe de systemen werken. No worries 🙂

Hoeveel tijd kost het om de cursus te volgen?

De totale kijktijd van de cursus is zo’n 7,5 uur. MAAR: je hoeft niet alles te kijken, niet alles zal even relevant zijn (stel dat een podcast niets voor je is, dan is het ook niet nodig om die les te volgen). Daarnaast zul je ook tijd nodig hebben voor de opdrachten en het laten bezinken.

Ik krijg van deelnemers terug dat het goed te doen is en zelfs heel verslavend, haha!

Wanneer kan ik starten?

Nadat je de cursus hebt gekocht krijg je binnen 5 minuten automatisch je inloggegevens in je mail. Dus vanaf dan kan je direct beginnen!

Hoe lang houd ik toegang tot de materialen?

Je behoudt toegang tot de academy en de templates zolang als Studio Rocket Power bestaat. Ik kan geen levenslange toegang beloven (dat mag ook niet), maar ik weet zeker dat je lang genoeg toegang hebt om alles te kunnen bekijken en gebruiken!

Ik heb me nog niet ingeschreven als bedrijf of ik ben net begonnen met ondernemen, is het dan wat voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is dan perfect voor jou om zelf die start te maken.

Plus, je kunt dan ook meteen de kosten voor deze cursus aftrekken bij de Belastingdienst!

Hoe weet ik of deze cursus wat voor me is?

Heel eerlijk weet je dat natuurlijk nooit totdat je het doet. Wel krijg je 100% je geld terug als je binnen 14 dagen niet tevreden bent. Dus wat heb je te verliezen? Het levert je sowieso iets op: een super sterk online product. Eindelijk daarmee aan de slag!

Welke programma's/tools heb ik nodig om mee te kunnen doen?

In de cursus werk ik vrijwel alleen met gratis tools en websites. Hierbij laat ik je zien hoe je het kunt gebruiken. Bij de paar betaalde websites die ik benoem vertel ik je ook de gratis versies. De templates kan je gebruiken met de gratis versie van Canva.

Ik vind de investering spannend, HELP?!

Dat snap ik helemaal, dat heb ik zelf ook wel eens. Maar een investering zorgt er ook voor dat je het serieus neemt. Kijk vooral wat het je oplevert: behalve de extra omzet, de lessen die je leert, het plezier wat je zult hebben en de groei die je als ondernemer doormaakt. Dat is ook veel waard!

Daarnaast bied ik je ook aan om in 1 of 3 keer te betalen. EN: je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent nadat je het hebt geprobeerd (10 lessen gevolgd) en binnen 14 dagen mailt.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com of stuur een DM op Instagram en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!