Ontwerp-je-merk-en-huisstijl-Studio-Rocket-Power

Zelf je merk en huisstijl ontwerpen?

Wil je een ijzersterke personal brand en huisstijl die hier volledig bij past? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Ik neem je in 3 modules mee in mijn proces zodat je dit zelf kunt ontwerpen. Geen vage tips, maar praktische uitleg, opdrachten en tutorials waarmee je direct aan de slag kunt.

75 euro excl. btw

Hoe doen die andere ondernemers dat toch?

Diep van binnen voel je dat je een professionele en consistente uitstraling nodig hebt voor je business. Je neemt je bedrijf echt serieus en dat wil je ook uitstralen, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Je hebt al eens geprobeerd om zelf een logo in elkaar te flansen, je hebt een paar kleuren gekozen die je mooi lijken en wat templates gemaakt in Canva. Toch lukt het je niet om iets moois neer te zetten waar je echt trots op bent. Het voelt nog niet echt als jou en je wordt er ook niet echt heel enthousiast van. Veel budget heb je niet om een designer in te huren, dat geld gebruik je liever voor andere zaken. 

Wanneer je op social media zit te scrollen voel je je best wel jaloers op andere ondernemers die wel een super mooie en professionele uitstraling hebben. Hoe doen ze dat toch…

Je denkt…

  • Ik wil een professionele uitstraling, maar  heb geen budget om een designer in te huren die een huisstijl ontwerpt
  • Ik hebt veel tijd verspilt door zelf maar wat aan te klooien met kleuren en lettertypes, maar het blijft toch een beetje een “rotzooitje
  • Ik heb geen flauw idee hoe ik consistent kan zijn in m’n uitstraling
  • Ik probeer te variëren met kleuren, filters en lettertypes, maar uiteindelijk ziet het er altijd amateuristisch en onsamenhangend uit
  • Ik heb het gevoel dat ik niet creatief en technisch genoeg ben om een professionele uitstraling neer te zetten
  • Het blijft een drempel om iets online te plaatsen, omdat ik niet trots ben op hoe het eruit ziet
Goede-over-mij-pagina-Studio-Rocket-Power

Goed nieuws: dit kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik tientallen ondernemers mogen helpen bij het neerzetten van een ijzersterk persoonlijk merk en een unieke huisstijl. Maar heel eerlijk: dit loopt als snel op in de kosten. Ik snap dat het niet voor iedere ondernemer mogelijk is om dit uit te besteden. Maar toch is het wel belangrijk voor je business om er een merk van te maken met een authentieke uitstraling.

Hoe zou je het vinden als je dit zelf kunt ontwikkelen? Zonder dat je duizenden euro’s hoeft te investeren? Zelfs als je jezelf niet technisch of creatief vindt?

Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld. Ik leer je hoe je een unieke huisstijl en branding kan neerzetten, zodat je vol zelfvertrouwen je business kan gaan promoten.

Ik neem je aan de hand mee en laat je zien hoe ik dit doe. Ik beloof je om het simpel en concreet te houden. Andere deelnemers geven ook aan dat het goed te volgen en uit te voeren is.

Zelf een huisstijl ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn om een groot verschil te maken!

Begin vandaag nog met de eerste stappen zetten voor een sterk persoonlijk merk met een authentieke uitstraling.

Dit mag je verwachten

In deze cursus leg ik je op een duidelijke en concrete manier uit hoe jij stapsgewijs een merk kunt bouwen van A tot Z. Geen vage vaktermen, maar concrete en praktische lessen die je gélijk kunt toepassen in jouw business, zodat jouw merk aan het einde van deze cursus als een huis staat.

Je leert:

E

Te bepalen wat jou onderscheidend maakt en hoe je dat kunt inzetten, zodat jij direct je unieke positie in de markt claimt

E

Hoe je jouw ideale klant in hun hart raakt, zodat ze op jou afkomen in plaats van andersom

E

Hoe je jouw unieke merkverhaal schrijft, zodat jouw doelgroep direct een connectie met je voelt en eenvoudiger van je koopt

E

Hoe je zélf een unieke huisstijl en branding neerzet die 100% bij jou past (ook al ben je niet creatief en technisch)

E

Je eigen mooie logo te ontwerpen

E

Hoe je kiest voor kleuren, typografie, vormen en beeldgebruik die jouw persoonlijkheid uitstralen

E

Hoe je dit allemaal super praktisch toepast in je bedrijf, je website, je social media, etc.

Ben je nu helemaal enthousiast om lekker aan de slag te gaan en je ideale klant omver te blazen met je personal brand en huisstijl?

Wat andere cursisten zeggen

Toen ik mijn bedrijf oprichtte besloot ik zelf in Canva een logo en een huisstijl te maken. Maar ik had altijd het gevoel dat dit niet helemaal uitstraalde wat ik uit wilde stralen. Ik paste mijn ontwerpen ook geregeld aan, maar was er nooit helemaal tevreden mee. Ik wist dat ik er iets aan moest doen, maar wilde er geen honderden euro’s aan uitgeven. Deze cursus is écht een uitkomst voor alle ondernemers die hun branding in eigen handen willen houden maar tóch een professionele uitstraling willen hebben. De cursus is allesomvattend, ontzettend uitgebreid en eigenlijk gewoon geweldig. Denise en Rosalie leggen alles super duidelijk uit en de werkboeken zijn heel praktisch. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe branding en kan deze cursus ECHT aan iedereen aanbevelen.

Sifra Mol

Business & Marketing Coach

Wauw, deze cursus oversteeg mijn verwachtingen! Rosalie en Denise hebben echt al hun kennis en expertise in de cursus gestopt en dat is te zien. De opbouw is compleet en duidelijk, zonder eerst na te denken over wie je zelf bent, wie je ideale klant is en wat je wilt uitstralen, kun je niet van start met je huisstijl. Hoe graag we ook lekker direct aan de slag willen met het maken van een logo etc 😉 Als niet grafisch ontwerper word je stap voor stap door het proces begeleid, waardoor je aan het einde een prachtige brandguide hebt staan die je als basis kunt gebruiken voor al jouw visuele uitingen. Als startende ondernemer wilde ik niet direct investeren in een ‘duur’ logo en huisstijl, maar.. ik wil wel een uitstraling creëren die bij me past. Deze DIY cursus was daarom echt een uitkomst! Zelf was ik al druk bezig met het ontwerpen van mijn logo, maar heel eerlijk.. ik deed maar wat. Door de cursus van Rosalie en Denise heb ik echt helder voor ogen gekregen wat ik wil uitstralen en welke vormen, typografie, beeldmateriaal etc. daar bij passen. Het resultaat: een prachtige consistente branding en huisstijl.

Lydia Nijhof-Kampman

Projectmanager

Ik kan niet stoppen met het volgen van de cursus! Wilde jullie even laten weten dat het supergoed en duidelijk in elkaar zit. Mooi opgebouwd. Het valt bij elke module meer op z’n plek🤗 En jullie besteden zoveel aandacht aan de achterliggende gedachten van je branding. Door zo bewust na te denken over wie jij (én je bedrijf) bent en wil uitstralen, voelt het zoveel authentieker. Ik ben er nu al van overtuigd dat mijn persoonlijkheid er doorheen gaat stralen. En dat het de ondernemers zal aantrekken die hun vrouwelijk leiderschap met veel meer zelfvertrouwen, rust en positieve energie willen pakken. Thanks!

Charida Elzinga

Confidence Coach

Hoe ziet de cursus eruit?

In 3 modules met 18 videolessen nemen we je mee in de stappen die nodig zijn om from scratch van een onzichtbaar bedrijf te groeien naar een ijzersterk merk. 

Je krijgt toegang tot mijn academy met uitgebreide uitlegvideo’s, waarin ik je stap-voor-stap uitleg wat je moet doen. Bij elke module ontvang je werkboeken met opdrachten die je helpen om die uitstraling vorm te geven. 

Module 1:

Je personal brand

In deze module gaan we in op wie je bent, wat je doet en wat voor indruk je wilt achterlaten bij je ideale klant. Deze stap is heel belangrijk, omdat je anders een leeg merk aan het bouwen bent. Na deze module weet jij precies wat je anders maakt dan je concurrenten, waar je voor staat en hoe je daarmee je ideale klant recht in het hart gaat raken.

MODULE 2:

Je visuele identiteit

In deze module gaan we je identiteit vertalen naar een visuele uitstraling die precies laat zien waar je voor staat. Door je persoonlijkheid terug te laten komen in je visuele uitstraling, wek je direct de juiste gevoelens bij je doelgroep op. Jouw merk ademt JOU!

MODULE 3:

Je merk in de praktijk

Allemaal leuk en aardig, maar uiteindelijk heb je niks aan kennis zonder ACTIE. In de vorige modules ben je al praktisch bezig geweest, maar in deze module gaan we nog dieper in op hoe je je merk overal kunt laten terugkomen. Denk aan: je website en je social media kanalen.

BONUS 1

Introductielessen Canva
(t.w.v. €40,-)

Ik laat je alle ins en outs van Canva zien, zodat je super efficiënt en snel te werk kunt gaan. Ik wil dat je je focust waar je echt goed in bent en geen tijd meer verspilt met uitzoeken hoe Canva werkt. OOK als je niet creatief of technisch bent. Hierna denk je “waarom deed ik eerst zo moeilijk?!”

BONUS 2

Lightroom Presets
(t.w.v. €60,-)

Lightroom presets zijn bepaalde instellingen waarmee je je foto’s met 1 klik kan bewerken. Een preset is toepasbaar op elke foto, wat zorgt voor consistentie in je beeldgebruik. Als bonus krijg je 4 verschillende presets + uitleg hoe je ze kunt gebruiken voor je foto’s.

BONUS 3

Templates
(t.w.v. €50,-)

Om efficiënt én consistent te blijven maak ik van al mijn middelen een template die je kunt hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een e-book. Als bonus krijg je al mijn social media templates en een template voor je e-book, zodat je die kan omtoveren in je eigen huisstijl en kan gebruiken.

BONUS 4

Visualisatie door Carlijn van der Kulk (t.w.v. €30,-)

In deze visualisatie neemt Carlijn je mee om je dromen zo concreet te maken tot een doel die jou in beweging zet. Ein-de-lijk die actie ondernemen die je tot nu toe steeds uitstelt. Maak je klaar voor een volgende stap in je bedrijf. Hoe ziet dat eruit? Wie heb je te zijn? Hoe voel je je?

Na deze cursus…

E

Heb je een ijzersterk merk, waardoor het fundament voor eens en altijd staat

E

Straal je précies uit waar je voor staat online, zodat de eerste aanraking met je merk direct RAAK is

E

Heb je een professionele en consistente uitstraling die je expertstatus laat zien, zodat mensen eerder bij je kopen

E

Heb je een authentieke boodschap en uitstraling die 100% bij je passen

E

Heb je een kant-en-klare brand guide met jouw kleuren, lettertypes en logo, zodat je je stijl consistent kan doorvoeren over alle kanalen

E

Is je huisstijl & branding een samenhangend geheel, waar je het vertrouwen van potentiële klanten mee wint

E

Schaam je je niet langer om je werk te delen, in plaats daarvan heb je zin om je bedrijf te promoten!

E

Weet je precies hoe je moet werken met gratis ontwerptools, zoals canva

Hi! Ik ben Rosalie

Ik vind het belangrijk dat jij je bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij je past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn en waardoor het allemaal een stuk makkelijker en leuker is.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat kan, als je maar weet hoe. Zelf vond ik dat een lange tijd lastig en eng. Ik wist niet wat ik te vertellen had, durfde mezelf niet te laten zien, durfde het niet op m’n eigen manier te doen. Maar als je jezelf niet laat zien, hoe weten klanten dan dat jij er bent?!

Door er veel over te leren en te proberen heb ik ontdekt wat voor mij werkt. Hoe ik personal branding kan inzetten, hoe ik mijn boodschap kan laten terugkomen en hoe ik dat doe in m’n eigen stijl. Nu vind ik het niet alleen leuk, maar levert het ook resultaten op!

Ik ben ervan overtuigd dat als je laat zien wie je bent, vanuit je hart, jouw ideale klant direct die connectie voelt. Met een heldere boodschap, maar ook een toffe authentieke huisstijl. Misschien vind je dit maar vaag of denk je ‘dat zegt iedereen al’, maar dit komt echt uit m’n hart. Ik gun het je om te ondernemen op je eigen manier, dat is voor mij een aardige reis geweest. Nu weet ik dat het echt zo is en dat het niet eng of moeilijk hoeft te zijn.

Deze lessen wil ik graag aan je doorgeven op een praktische manier. Ik ben dol op concrete uitleg en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Ik neem je aan de hand zodat jij al mijn kennis over design, personal branding en online zichtbaarheid tot je kunt nemen en direct kunt toepassen in deze cursus.

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Ik help je om lekker aan de slag te gaan en iets moois neer te zetten waar je trots op bent! Durf jij jezelf als ondernemer serieus te nemen en jezelf te laten zien zoals je echt bent?

Hi! Ik ben Rosalie

Ik vind het belangrijk dat jij je bedrijf online kan laten groeien op een manier die 100% bij je past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn en waardoor het allemaal een stuk makkelijker en leuker is.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dat kan, als je maar weet hoe. Zelf vond ik dat een lange tijd lastig en eng. Ik wist niet wat ik te vertellen had, durfde mezelf niet te laten zien, durfde het niet op m’n eigen manier te doen. Maar als je jezelf niet laat zien, hoe weten klanten dan dat jij er bent?!

Door er veel over te leren en te proberen heb ik ontdekt wat voor mij werkt. Hoe ik personal branding kan inzetten, hoe ik mijn boodschap kan laten terugkomen en hoe ik dat doe in m’n eigen stijl. Nu vind ik het niet alleen leuk, maar levert het ook resultaten op!

Ik ben ervan overtuigd dat als je laat zien wie je bent, vanuit je hart, jouw ideale klant direct die connectie voelt. Met een heldere boodschap, maar ook een toffe authentieke huisstijl. Misschien vind je dit maar vaag of denk je ‘dat zegt iedereen al’, maar dit komt echt uit m’n hart. Ik gun het je om te ondernemen op je eigen manier, dat is voor mij een aardige reis geweest. Nu weet ik dat het echt zo is en dat het niet eng of moeilijk hoeft te zijn.

Deze lessen wil ik graag aan je doorgeven op een praktische manier. Ik ben dol op concrete uitleg en opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Ik neem je aan de hand zodat jij al mijn kennis over design, personal branding en online zichtbaarheid tot je kunt nemen en direct kunt toepassen in deze cursus.

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Ik help je om lekker aan de slag te gaan en iets moois neer te zetten waar je trots op bent! Durf jij jezelf als ondernemer serieus te nemen en jezelf te laten zien zoals je echt bent?

Ervaringen van andere cursisten

In 2018 ben ik gestart als VA. Op social media en qua brand deed ik altijd maar wat. Het was goed genoeg voor mij als starter, maar kon veel professioneler. Deze cursus neemt je stap voor stap mee om je eigen brand samen te stellen, de juiste kleuren te kiezen en de beste lettertypes uit te zoeken. Niet enkel op basis van wat je mooi vindt, maar op basis van wat jouw klant aanspreekt en welke waarden jij uit wilt stralen. Zeer waardevol en interessant als je echt bereid bent om ermee aan de slag te gaan!

Marleen Steenhuis

VA

Ik had zelf kleuren gekozen voor mijn branding op basis van wat ik zelf mooi vond. Na het volgen van de cursus heb ik aan het pallet een extra kleur toegevoegd en vooral de bevestiging gekregen dat ik met mijn kleuren in de goede richting zat. Voor mijn logo heb ik fijne adviezen gehad vanuit de cursus. 

Lisanne Steenbeek

Fotograaf

Als een van de eersten mocht ik de cursus ‘Ontwerp je Merk en Huisstijl’ van Rosalie en Denise volgen. Wat ben ik daar blij mee! Als creatieve duizendpoot was ik al jaren op zoek naar een mooi logo voor mijn bedrijf. Ik ben te kritisch (en eigenwijs misschien ook) om het te laten doen, heb ik gemerkt. Meerdere keren per jaar kreeg ik inspiratie en schetste ik me suf. Mijn branding had ik wel redelijk helder, alleen ontbrak het me aan technische kennis om er ook een bruikbaar logo mee te maken.

Gelukkig was er deze cursus. Rosalie en Denise leggen alles duidelijk en op een prettige en enthousiaste manier uit en geven ook nog eens hele fijne bonussen, die je kunt gebruiken. Met de korte en heldere video’s kom je uiteindelijk stap voor stap bij jouw eigen (coole!) branding en logo uit. De cursus biedt je precies wat je nodig hebt om in korte tijd een mooi resultaat te kunnen bereiken. Uitgebreid, maar zonder onnodige extra’s. Het fijne is ook dat ik zelf wijzigingen kan aanbrengen of eventueel een nieuw logo kan maken, mocht dat ooit aan de orde komen.

Elke keer als ik een mail verstuur en mijn logo onderaan zie, word ik zo blij. Dank jullie wel, Studio Rocket Power!

Anouk Plantinga

Copywriter en coach

Ik vond het moeilijk om een eenduidige branding stijl te kiezen. Ik wist niet welke kleuren ik wilde gebruiken en en het ontwerpen van een logo vond ik ook heel lastig. Ik had wel wat, maar was eigenlijk een ratjetoe. Door de lessen in deze cursus heb ik duidelijkheid gekregen in wat ik wil uitstralen, welke kleuren en vormen daar bij passen en kan ik een logo ontwerpen. Het is een aanrader aan iedereen die ook niet goed weet hoe hij/zij de branding kan bepalen en wil weten hoe hij/zij wel een goede branding kan neerzetten.

Clementine Sneek

Fotograaf en organisator

Ik vind het knap dat je door ‘alleen te zenden’ de klant tot actie en persoonlijke keuzes kunt brengen. Er is duidelijk over de opbouw nagedacht en komt over als logische stappen om de training te doorlopen. Heel waardevol voor starters. Ook vind ik je toegankelijk in het contact over de mail. 

Chantal Hendriks - van der Hoeven

VA

Resultaten van andere cursisten 😍

Voor wie is deze cursus?

E

De beginner: als je nog geen huisstijl hebt of nog niks hebt gedaan met personal branding. Je wilt er wel mee bezig, maar weet niet hoe.

E

Je hebt al een huisstijl maar deze past niet meer bij je en wilt het zelf aanpassen.

E

Je bent al bezig met personal branding maar wilt het verbeteren en moeiteloos aanpakken.

E

Ook als je niet creatief of technisch bent ik beloof dat ik je aan de hand neem om het zelf te kunnen uitvoeren.

Ontwerp je merk en huisstijl

Je kunt de cursus voor maar 75 euro excl. btw volgen.

Na aanmelding ontvang je direct je inloggegevens voor de academy om aan de slag te gaan! 🚀

Je krijgt 100% je geld terug als je niet tevreden bent en dit binnen 14 dagen laat weten. Je aankoop is dus helemaal risico-vrij. Wel zo eerlijk! 🙂

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze cursus om te volgen?

De cursus bestaat uit 3 modules met 18 lessen en invulbare werkboeken. De totale kijktijd van de cursus is ±3 uur. Je kunt het volledig op je eigen tempo volgen omdat je 2 jaar toegang hebt. 

Wanneer start de cursus?

Nadat je de cursus hebt gekocht krijg je binnen 5 minuten automatisch je inloggegevens in je mail. Dus vanaf dan kan je direct beginnen!

Hoe weet ik of deze cursus wat voor me is?

Heel eerlijk weet je dat natuurlijk nooit totdat je het doet. Wel krijg je 100% je geld terug als je niet tevreden bent. Dus wat heb je te verliezen? Het levert je sowieso iets op: een super sterke personal brand en een prachtige huisstijl. Eindelijk daarmee aan de slag!

Ik ben niet creatief en/of technisch, past het dan?

Geen enkel probleem. Ik neem je van A tot Z mee in het proces om en merk te bouwen. Geen vage vaktermen, maar praktische en duidelijke taal.

Ik ga niet proberen een designer van je te maken 🙂

Ik heb me nog niet ingeschreven als bedrijf of ik ben net begonnen met ondernemen, is het dan wat voor mij?

Zeker weten! Deze cursus is dan perfect voor jou om zelf die start te maken.

Plus, je kunt dan ook meteen de kosten voor deze cursus aftrekken bij de Belastingdienst!

Ik heb al een logo, kan ik dan wel meedoen?

Ja, dat is geen enkel probleem. Een logo is een maar een heel klein onderdeel van je merk. Veel belangrijker is het onderliggende fundament. Daarom beginnen we bij die basis. Misschien past je logo dan nog steeds, maar anders help ik je om deze aan te passen.

Welke programma's/tools heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Je kan de stappen uit module 2 uitvoeren in de gratis versie van Canva. Wel geef ik af en toe aan wanneer het handig zo zijn om Canva Pro aan te schaffen.

Ik heb een andere vraag

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com of stuur een DM op Instagram en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!