3. 2. 1. Houston, ready to launch into 2020 ?

door | dec 19, 2019

Man, man, man. Wat een jaar voor Studio Rocket Power!

 

2019 is omgevlogen! Het begon als een jaar waarbij ik in m’n eentje wel doelen had voor Studio Rocket Power, maar zonder concreet plan. Waarbij ik ging wachten tot er een opdracht op m’n pad kwam. Waarbij ik geen specifieke niche had of concrete diensten. Ergens had ik wel een idee, maar een idee blijft maar een idee als je er niks mee doet.

Maar toen! Toen besloot Denise dat ze graag met mij wilde samenwerken. Dat we samen de kar van Studio Rocket Power gingen trekken. Dat we een duidelijk plan gingen maken en hier keihard mee gaan knallen!

En dat hebben we gedaan. Sinds september zijn we al druk aan het samenwerken en zijn we sinds 1 oktober officieel ‘getrouwd’ als zakenpartners in onze VOF. Sinds september hebben we een super toffe werkplek als kantoor, bij de JIM. Boven het beatrixtheater zitten we helemaal op onze plek. Het voelt als thuiskomen op onze werkplek. En hoe tof is het dat we met mensen op ons kantoor kunnen afspreken?!

Deze werkplek moet natuurlijk ook bekostigt worden. Daarom hebben we klanten nodig. In september hebben we onze Business Booster gelanceerd (snap je ‘m? ;-)). Hierbij werken we 4 dagen bij een bedrijf om voor hun probleem een concept te bedenken en uit te werken tot een prototype. We hebben voor 3 bedrijven een Business Booster uitgevoerd, waarna we ook onze eerste echte klant binnen hebben gehaald! Omdat wij niet eenmalig iets willen opleveren, maar willen blijven verbeteren werken we als partners samen met Hello Mentor. Zo kunnen wij ze stapsgewijs helpen met het verbeteren van hun customer experience. Super leuk!

In de afgelopen maand zijn we ook druk bezig geweest met wie onze ideale klant is, wat onze pitch is, wat onze diensten zijn, hoe we meer bedrijven aantrekken etcetera etcetera. Soms denk je de oplossing te hebben, de dag erna begin je toch alweer te twijfelen. De belangrijkste uitdaging is om te doen wat het beste bij ons past. Hoe we voor klanten relaties opbouwen met hun eigen klanten, is dat voor onszelf ook belangrijk.

We hebben ontzettend veel geleerd en zijn dan ook heel dankbaar voor iedereen die met ons wilt praten over het hoe en wat. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats en ons plan wordt ook steeds concreter. In 2020 gaan deze twee jonge meiden weer knallen om de beste digitale oplossingen voor de beste customer experience vanuit de gebruiker te ontwikkelen!

We zeggen natuurlijk niet voor niets ‘Houston, we’ve got a solution!’

Maar nu eerst: tijd voor een Rocket Shot en Champagne. Op naar een mooi 2020!

Rosalie Ywema