fbpx

Wat anderen over ons zeggen

Als je jouw online business op poten wilt zetten met een sterk merk, dan ben je bij deze meiden op de juiste plek! 

Ik was bezig om een nieuwe online business op te zetten, maar miste duidelijke stappen. Ik had geen idee hoe ik kon opvallen tussen de vele coaches en dienstverleners die nu online te vinden zijn. Hoe zorg ik ervoor dat mensen voor mijn gaan kiezen? Daarnaast vond ik het lastig om mijn klant aan te spreken. Voor m’n gevoel kwam mijn boodschap niet binnen bij hen. Vooral de 1-op-1 coaching heeft hier enorm veel bij geholpen dankzij het sparren over mij en mijn merk.

Rosalie en Denise hebben mij op een hele fijne en gestructureerde manier geholpen om deze basis op te zetten. Ze kijken echt naar wat er het beste bij mij past. Hierdoor heb ik voor mezelf helder wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik dat bijvoorbeeld doe met mijn kleuren en fotografie. 

De meiden zijn heel betrokkenen en eerlijk, ik voelde een hele fijne klik met ze. Je kunt ze altijd mailen of appen voor vragen of feedback en dan denken ze met je mee. Dat lijntje vond ik altijd heel prettig en heeft ook absoluut geholpen om stappen te blijven zetten buiten de sessies om. De combinatie van de academy en de coaching vond ik ook heel waardevol en heb ik veel van geleerd!

Als je jouw online business op poten wilt zetten met een sterk merk, dan ben je bij deze meiden op de juiste plek! 

– Colinda van Dijk, Lijstjesmeisje & Love Wedding Planning

Deze meiden denken écht met je mee. Ze denken niet alleen aan de uitvoering, maar vooral over het goed neerzetten van de hele organisatie en overkoepelende stappen die daarbij nodig zijn. Ze stellen veel vragen om tot een goede onderbouwing en oplossing te komen die past bij je bedrijf. De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! En jullie zijn zo leuk! 🙂

Judith Taanman

Human Resources Lab

Rosalie en Denise hebben een prettige manier van communiceren. Ze houden goed contact en afspraken worden nagekomen. Het zijn creatieve en betrouwbare meiden die zich makkelijk kunnen aanpassen aan de situatie. Dankzij hun creatieve en kritische blik kunnen ze ook echt iets bijdragen aan de positionering van een organisatie. De samenwerking verliep erg prettig!

Chhetri Ober

Academie Werkend Leren

Naast dat het gewoonweg fijn samenwerken is met Rosalie & Denise weet je daarnaast ook zeker dat je tevreden bent met het resultaat. Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denken altijd met je mee; je hebt hierdoor echt gevoel samen te werken. Ik zou dan ook zeker aanbevelen om eens met ze in gesprek te gaan.

Joran Hofman

Reditus

Naast dat ze snel en goed werk leveren ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijken als persoon en constant meedenken en oplossingen aandragen

Nu ik 3 jaar ondernemer ben (lifecoach) werd het echt tijd om sommige zaken wat professioneler aan te pakken. Rosalie en Denise zijn heel erg fijn om mee samen te werken. Naast dat ze snel en goed werk leveren ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijken als persoon en constant meedenken en oplossingen aandragen. Hun creativiteit is daarbij ook te gek! Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe huisstijl die helemaal bij mij past en bij wat ik wilde!

– Carlijn Sijs

Deze meiden zijn zeker een aanrader als je van een fijne samenwerking houdt. Kennis, inzet, betrokkenheid en creativiteit is hoe ik hun werkwijze zou omschrijven.

Ik vond het lastig om gemotiveerd en consistent online zichtbaar te zijn. Ik heb altijd genoeg ideeën maar blijf altijd steken op de uitvoering omdat ik het in mijn hoofd veel te ingewikkeld maak. Gelukkig heeft Studio Rocket Power me daarbij kunnen helpen! Los van de fijne klik met deze meiden hebben ze mij enorm geholpen met het opzetten van mijn marketingstrategie en het ontwikkelen van content. Dit gaf mij richting, helderheid en houvast. Rosalie denkt altijd kritisch mee. Ze levert goede ideeën en weet hier de juiste woorden aan te geven. Matcht alles met mijn doelgroep? Daar heeft ze ook een goede en kritische kijk op. Deze meiden zijn zeker een aanrader als je van een fijne samenwerking houdt. Kennis, inzet, betrokkenheid en creativiteit is hoe ik hun werkwijze zou omschrijven.

Ferrina Inspires - Studio Rocket Power

– Ferrina Strengnaerts

Ik ben erg blij met de creatieve en kritische input van Studio Rocket Power bij MoneyMonk. De meiden zijn enthousiast en denken goed met je mee over positionering en uitstraling. Ze stellen goede vragen om tot de kern van het probleem te komen en kunnen daarna met originele oplossingen en middelen komen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De communicatie is goed en ze zijn erg betrouwbaar. Ik zou ze zeker aanraden om hun expertise en persoonlijke benadering!

Jasper Horstink

MoneyMonk

Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

Odilia Kerkhoven

Studio Oda

Ik heb met Rosalie en Denise samengewerkt voor Hello Mentor. Ik ben onder de indruk wat ze na 4 dagen hebben opgeleverd. Na het omschrijven van onze nogal brede challenge zijn ze met het stellen van de juiste vragen tot een concrete probleemstelling gekomen. Aan het einde van 4 dagen hebben ze een concreet plan van aanpak gemaakt en vervolgstappen; ik vond dit erg verfrissend.

Jessie de Groot

Hello Mentor

Ze stellen kritische vragen om tot een helder plan te komen en maken hier vervolgens sterke ontwerpen van.

We werken met Studio Rocket Power samen aan de gebruiksvriendelijkheid van ons data science platform TimeseriesXL. Daarnaast zijn we samen gestart met de ontwikkeling van een nieuw product op ons platform genaamd Energie in beeld. Rosalie en Denise denken op een creatieve en strategische manier met ons mee en schakelen razendsnel. Ze stellen kritische vragen om tot een helder plan te komen en maken hier vervolgens sterke ontwerpen van. Ze blijven betrokken en we kunnen ze altijd om hulp vragen, dat is erg fijn!

– Erwin de Moel, MeterInsight

Wil jij moeiteloos online opvallen op een manier die volledig bij je past?