Wat anderen zeggen

Als je jouw online business op poten wilt zetten met een sterk merk, dan ben je bij Rosalie op de juiste plek! 

Ik was bezig om een nieuwe online business op te zetten, maar miste duidelijke stappen. Ik had geen idee hoe ik kon opvallen tussen de vele coaches en dienstverleners die nu online te vinden zijn. Hoe zorg ik ervoor dat mensen voor mijn gaan kiezen? Daarnaast vond ik het lastig om mijn klant aan te spreken. Voor m’n gevoel kwam mijn boodschap niet binnen bij hen. Vooral de 1-op-1 coaching heeft hier enorm veel bij geholpen dankzij het sparren over mij en mijn merk.

Rosalie heeft mij op een hele fijne en gestructureerde manier geholpen om deze basis op te zetten. Ze kijkt echt naar wat er het beste bij mij past. Hierdoor heb ik voor mezelf helder wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en hoe ik dat bijvoorbeeld doe met mijn kleuren en fotografie. 

Rosalie is heel betrokkenen en eerlijk, ik voelde een hele fijne klik met haar. Je kunt altijd mailen of appen voor vragen of feedback en dan denkt ze met je mee. Dat lijntje vond ik altijd heel prettig en heeft ook absoluut geholpen om stappen te blijven zetten buiten de sessies om. De combinatie van de academy en de coaching vond ik ook heel waardevol en heb ik veel van geleerd!

Als je jouw online business op poten wilt zetten met een sterk merk, dan ben je bij Rosalie op de juiste plek! 

Colinda van Dijk
Structuur 2.0 & Love Wedding Planning

Dank Rosalie voor jouw inspiratie om mijn business naar een hoger niveau te tillen en meer mensen te bereiken met online producten. Je hebt me geholpen om mijn ideeën concreet te maken en dit zorgt voor motivatie en energie om ze ook daadwerkelijk uit te gaan werken. Ik heb er heel veel zin in om dit op te gaan pakken!

Myrna Seekles
Myrna Seekles werkgeluk en coaching

Rosalie coacht me nu een ruim half jaar om mijn marketing op een hoger peil te brengen. Na een persoonlijke intake en afstemming van mijn wensen, vragen en behoeftes hebben we online maandelijks een goed gesprek, waarin ze me met humor, echte interesse en geduld, maar vooral en overduidelijk veel expertise, leert wat ik kan veranderen, verbeteren of implementeren om mijn ‘marketing game’ naar het volgende niveau te brengen.
Rosalie is een topper, ik ben blij dat ik haar gevonden heb!

Erwin Willemse
Erwin Willemse basgitaarles en coaching

Rosalie heeft mij op weg geholpen met de focus van een nieuwe website en inzet van social media. Ze is een goede en fijne sparringpartner en tevens ‘stok achter de deur’. Ze geeft concrete tips en feedback waarmee je direct verder kan en waar nodig heeft ze voor aanvullende vragen haar netwerk ook paraat. Super!

Mona van de Steeg
Mirai Zorgvernieuwing

Review-Raphael-Studio-Rocket-Power
Review-Raphael-Studio-Rocket-Power
Review Sumeet - Studio Rocket Power

Wat ik heel fijn vond tijdens de coaching is dat Rosalie goed mee denkt wat bij je past qua aanbod en marketing. Het heeft mij inzicht gegeven dat er altijd wel iets is wat bij je past. Nu weet ik precies wat ik kan doen!

Cynthia Pronk
Cyntuigen

Naast dat ze snel en goed werk levert ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijkt als persoon en constant meedenkt en oplossingen aandraagt

Nu ik 3 jaar ondernemer ben (lifecoach) werd het echt tijd om sommige zaken wat professioneler aan te pakken. Rosalie is heel erg fijn om mee samen te werken. Naast dat ze snel en goed werk levert ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijkt als persoon en constant meedenkt en oplossingen aandraagt. Haar creativiteit is daarbij ook te gek! Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe huisstijl die helemaal bij mij past en bij wat ik wilde!

Carlijn Sijs
Carlijn Sijs

Naast dat ik inhoudelijk dingen geleerd heb van Rosalie was het vooral ook een fijne wake up call.

Ik had bij Rosalie het traject gevolgd! De coachingsessies waren inhoudelijk erg goed. Er stond vooraf niets vast waardoor er ingespeeld kon worden op de problemen die ik op dat moment ervaarde.
Naast dat ik inhoudelijk dingen geleerd heb van Rosalie was het vooral ook een fijne wake up call. Even terug naar de basis van je bedrijf. Wat is je missie en visie etc. Ik heb veel gehad aan de sessies. Het waren fijne sparringsmomenten! Hier kwamen ook concrete stappen uit waarmee ik zelf aan de slag kon. Ik weet Rosalie zeker weer te vinden als ik nog eens hulp nodig heb!
Merel-Geerts-Flowtolean-Studio-Rocket-Power

Merel Geerts
Flow to lean

Rosalie is zeker een aanrader als je van een fijne samenwerking houdt. Kennis, inzet, betrokkenheid en creativiteit is hoe ik haar werkwijze zou omschrijven.

Ik vond het lastig om gemotiveerd en consistent online zichtbaar te zijn. Ik heb altijd genoeg ideeën maar blijf altijd steken op de uitvoering omdat ik het in mijn hoofd veel te ingewikkeld maak. Gelukkig heeft Rosalie me daarbij kunnen helpen! Los van de fijne klik met haar heeft ze mij enorm geholpen met het opzetten van mijn marketingstrategie en het ontwikkelen van content. Dit gaf mij richting, helderheid en houvast. Rosalie denkt altijd kritisch mee. Ze levert goede ideeën en weet hier de juiste woorden aan te geven. Matcht alles met mijn doelgroep? Daar heeft ze ook een goede en kritische kijk op. Zeker een aanrader als je van een fijne samenwerking houdt. Kennis, inzet, betrokkenheid en creativiteit is hoe ik haar werkwijze zou omschrijven.

Ferrina Inspires - Studio Rocket Power

Ferrina Strengnaerts
Ferrina Inspires

Rosalie denkt écht met je mee. Ze denkt niet alleen aan de uitvoering, maar vooral over het goed neerzetten van de hele organisatie en overkoepelende stappen die daarbij nodig zijn. Ze stelt veel vragen om tot een goede onderbouwing en oplossing te komen die past bij je bedrijf. Roos is een echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! En je bent zo leuk! 🙂

Judith Taanman

Human Resources Lab

Rosalie heeft een prettige manier van communiceren. Ze houdt goed contact en afspraken worden nagekomen. Het is een creatieve en betrouwbare meid die zich makkelijk aanpast aan de situatie. Dankzij haar creatieve en kritische blik kan ze ook echt iets bijdragen aan de positionering van een organisatie. De samenwerking verliep erg prettig!

Chhetri Ober

Academie Werkend Leren

Rosalie is echt een topper. Ze denkt met je mee, maar je krijgt vooral ook de ruimte voor je eigen inbreng. Daardoor is het echt van jou, met perfecte touch-ups van Rosalie. Daarnaast is ze snel en fijn in de omgang. Een echte aanrader!

Shyanne Nagtegaal

Levensgroei

Ze stelt kritische vragen om tot een helder plan te komen en maken hier vervolgens sterke ontwerpen en content voor.

Wij werken met Studio Rocket Power samen aan de gebruiksvriendelijkheid en marketing van MeterInsight energiemonitoring. Rosalie denkt op een creatieve en strategische manier met ons mee en schakelt razendsnel. Ze stelt kritische vragen om tot een helder plan te komen. Ze blijft betrokken en we kunnen altijd om hulp vragen, dat is erg fijn!

Erwin de Moel
MeterInsight

Ik ben erg blij met de creatieve en kritische input van Studio Rocket Power bij MoneyMonk. Rosalie is enthousiast en denkt goed met je mee over positionering en uitstraling. Ze stelt goede vragen om tot de kern van het probleem te komen en kan daarna met originele oplossingen en middelen komen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De communicatie is goed en ze is erg betrouwbaar. Ik zou Rosalie zeker aanraden om haar expertise en persoonlijke benadering!

Jasper Horstink

MoneyMonk

Ik had een sessie gepland met Rosalie. Tijdens de sessie was zij erg proactief en enthousiast. Dat was aanstekelijk en maakte dat ik vol energie zat! Vanuit haar expertise kwam ze in korte tijd met een hele hoop praktische en concrete tips. Ze is sterk in strategie, en met haar positiviteit bovendien erg prettig om mee samen te werken! Ze stelt de juiste vragen, ze denkt met je mee en kijkt samen met je vooruit. De laagdrempelige manier van communiceren van Studio Rocket Power is prettig en maakt dat je je echt gehoord voelt 🙂

Odilia Kerkhoven

Studio Oda

Naast dat het gewoonweg fijn samenwerken is met Rosalie weet je daarnaast ook zeker dat je tevreden bent met het resultaat. Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denkt altijd met je mee; je hebt hierdoor echt gevoel samen te werken. Ik zou dan ook zeker aanbevelen om eens met haar in gesprek te gaan.

Joran Hofman

Reditus

Wil jij moeiteloos online opvallen op een manier die volledig bij je past?