Studio Rocket Power gaat uit elkaar

door | jun 1, 2022

We hebben groot nieuws. Ik denk dat de titel al genoeg zegt, maar Denise en ik gaan uit elkaar als bedrijf. Don’t worry: het is allemaal heel vriendschappelijk gegaan en we gunnen elkaar het beste. Ik wil je kort meenemen in wat eraan vooraf is gegaan en hoe de toekomst eruit ziet.

Waarom we uit elkaar gaan

Ik neem je even mee naar oktober afgelopen jaar. We wisten niet zo goed waar we naartoe wilden als bedrijf, maar ook als individuen. We waren wel druk met lopende projecten, maar daar buiten deden we best veel los van elkaar. We hadden onze ‘eigen’ klanten waarmee we werkten. Je zou dat ook wel kunnen zien als 2 eenmanszaken die onder 1 gezamenlijke naam handelen. Natuurlijk hadden we regelmatig contact, maar we bleven stilstaan als Studio Rocket Power, niet wetende wat te doen. 

In januari hadden we een tweedaags coachingevent van onze coach Judith Taanman (echt een enorme aanrader om haar Journey te volgen!). Na een aantal lastige vragen kregen we allebei al wel duidelijker wat we echt belangrijk vinden. De maanden daarna begonnen puzzelstukjes meer op hun plek te vallen en konden we keuzes maken. Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar dat is het natuurlijk niet. Het is niet direct leuk als je inzicht is dat je niet meer wilt hoe je leven en bedrijf nu is. Laat staan om dat tegen de ander te zeggen…

Het heeft even geduurd, maar toch konden we hierover goed in gesprek. Toen het eenmaal eruit was en bleek dat we er hetzelfde in staan luchtte dat enorm op! Geen teleurstelling of verdriet, maar blijdschap om weer verder te gaan. Om weer verder te kijken en aan een eigen toekomst te bouwen. 

Wat betekent dat voor de toekomst?

Denise en mijn ambities voor de toekomst verschillen en dat is natuurlijk helemaal oké. Het is vooral belangrijk dat je trouw bent aan jezelf en naar je hart durft te luisteren. Plezier hebben in je werk is zo enorm belangrijk!

Denise heeft een ontzettend toffe baan gevonden waar ze enorm veel zin in heeft! Daarover later meer… Zo fijn dat ze dat zo snel heeft gevonden en dat ze er veel kan gaan leren!

Ik ga alleen verder met Studio Rocket Power. Dat betekent dat er de komende tijd wat dingen gaan veranderen, al zal dat niet wereldschokkend zijn. Het voelt wel gek om alle keuzes zelf te maken, maar ook wel goed. Op deze manier kan ik heel dicht bij mezelf blijven en volledig ondernemen op m’n eigen manier. En dat is nou precies waar ik anderen ook zo graag bij help, dus dat is ontzettend leuk!

Na 3 jaar voelt het gek om los verder te gaan, maar het is ook belangrijk om dit soort keuzes te maken. Persoonlijke groei zorgt ervoor dat zaken soms anders gaan voelen en dan moeten er lastige keuzes worden gemaakt. Ik weet zeker dat het voor ons beiden goed is zo en dat is het allerbelangrijkste. 

Heb je vragen of wil je iets delen over deze grote verandering? Stuur gerust even een mailtje of berichtje, dat vinden we alleen maar leuk!

Liefs,

Rosalie & Denise