Een unieke website die volledig bij jou past?

Je website is van belang voor jouw bedrijf om je te onderscheiden en direct duidelijk te maken wat je aanbiedt. Wij vinden het belangrijk dat jouw website echt volledig bij je past en laat zien wie je bent en waar je voor staat. Zo maken we van jouw website een klantmagneet die jouw ideale klant aanspreekt

Wij zorgen voor een uniek design, gebruiksvriendelijk systeem en helpen je van begin tot eind om de website van jouw dromen te realiseren!

studio-rocket-power-ballenbak

Stel je eens voor…

Je herkent het vast wel: je zit lekker te internetten en komt ineens een prachtige website tegen. Het is super duidelijk wat diegene doet en je hebt echt het gevoel dat zijn of haar persoonlijkheid volledig terugkomt. Je voelt je direct aangetrokken tot de boodschap en de uitstraling en denkt: “dit is fantastisch, dit wil ik ook!”

Misschien heb je al een website, maar past die totaal niet bij je en levert je ook niks op. En misschien heb je nog geen website maar wil je dat wel heel graag. Daar kunnen we jou bij helpen!

We willen namelijk dat jouw website echt volledig bij je past, dus we gaan er eerst voor zorgen dat jouw fundering super stevig is. Daarvoor is het belangrijk om goed helder te krijgen wie je bent, wat jouw bedrijf onderscheidend maakt en wat je wilt bereiken met jouw website. 

Deze identiteit gaan we vervolgens vertalen naar een uniek design waar jij je volledig in kunt vinden. We bouwen de website in WordPress en zorgen ervoor dat het op alle apparaten werkt en dat je het zelf ook kunt onderhouden. Wij vinden dat je website volledig voor jou moet werken!

Dit mag je verwachten!

We beginnen met een kennismaking om alles door te spreken. We gaan het hebben over jou en je business, maar ook wat jij precies wilt met je website. We willen natuurlijk dat jouw website 100% bij jou en je ideale klant aansluit! 

Als we een goede match zijn kunnen we aan de slag! We beginnen bij het maken van een heldere planning zodat we allebei goed weten waar we aan toe zijn en vaart kunnen maken met de uitvoering.

De eerste stap naar jouw onderscheidende website is het maken van een ontwerp voor de pagina’s. Dit doen we o.b.v. jouw huisstijl. Heb je die nog niet? Geen probleem, daar kunnen we je ook bij helpen! Voor het ontwerp hebben we de teksten nodig voor de pagina’s, hier kunnen we je ook bij helpen met schrijven of redigeren. Als het ontwerp klaar is krijg je het opgestuurd waarna je hier feedback op kunt geven en wij het aanpassen.

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan we de website bouwen op jouw domein. Het bouwen doen we met het thema Divi, dit werkt heel gebruiksvriendelijk. Als het bouwen klaar is kan je nog een laatste keer feedback geven en voeren we de aanpassingen door. Tijd om je website te lanceren!

Zij gingen je voor

Wat anderen zeggen

Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denken altijd met je mee

Naast dat het gewoonweg fijn samenwerken is met Rosalie & Denise weet je daarnaast ook zeker dat je tevreden bent met het resultaat. Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denken altijd met je mee; je hebt hierdoor echt gevoel samen te werken. Ik zou dan ook zeker aanbevelen om eens met ze in gesprek te gaan.

– Joran Hofman

Pakketten

Basis website

€1.495 excl. BTW

+ 5 pagina’s

+ Thema t.w. $249

+ Uniek ontwerp

+ Google Analytics

+ 2 correctierondes

Word een klantmagneet

€2.345 excl. BTW

Alles van basis plus…

+ Conversiegerichte landingpage 

+  SEO opzet voor alle pagina’s

+  Brainstorm over strategie

+  Uitgewerkte marketingstrategie

Bonus: huisstijl

€325 excl. BTW

+ Logo

+ Kleuren

+ Typografie

+ Brand guide

+ Visuals voor op de website

Er is nog meer mogelijk!

Past jouw vraag niet helemaal binnen deze standaard pakketten? Geen probleem! We kunnen je ook helpen bij het maken van een webshop of academy, kunnen meer pagina’s maken of bijvoorbeeld bepaalde koppelingen leggen. In dat geval maken we een apart voorstel voor je zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Wat anderen zeggen

De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! 

Deze meiden denken écht met je mee. Ze denken niet alleen aan de uitvoering, maar vooral over het goed neerzetten van de hele organisatie en overkoepelende stappen die daarbij nodig zijn. Ze stellen veel vragen om tot een goede onderbouwing en oplossing te komen die past bij je bedrijf. De meiden zijn echte expert, heel benaderbaar, concreet en ontzettend fijn om mee te werken! En jullie zijn zo leuk! 🙂

– Judith Taanman-Veenstra

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn website af is?

We streven er naar om binnen 4 tot 6 weken je website op te leveren, maar zijn natuurlijk wel afhankelijk van jou. Hoe sneller jij tekst en foto’s aanlevert en feedback geeft, hoe sneller wij kunnen werken. Daarom maken we vooraf een duidelijke planning en geven we aan wat we van je nodig hebben zodat we echt de vaart erin houden. 

Heeft jouw website enorme haast of heb je een hele strakke deadline? Dit is meestal geen probleem, neem dan contact op en we kijken wat er mogelijk is!

Moet ik zelf hosting regelen of doen jullie dat?

De hosting moet je zelf regelen, maar wij kunnen je hier natuurlijk wel in adviseren. Zo denken we mee bij welke partij je jouw domein kunt onderbrengen en welk pakket je nodig hebt. Als je dit hebt aangeschaft hebben wij alleen de inloggegevens nodig en de rest regelen wij!

Moet ik voor tekst en foto's zorgen?

Kort antwoord: ja. We kunnen je uiteraard wel helpen bij het schrijven en redigeren van de tekst, maar de basis moet je zelf aanleveren. Mocht je hulp hierbij willen laat het ons vooral weten en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Ook als je foto’s nodig hebt kunnen we je helpen. Wij hebben een aantal fotografen waar we je graag mee in contact brengen!

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar rosalie@studiorocketpower.com en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!

Wil jij een unieke website die volledig bij je past?

Gegevens

KVK: 86732781
BTW: NL004304416B92
Laan van Nieuw-Guinea 64 A
3531JM Utrecht

Contact

hallo@studiorocketpower.com

Socials