Logo’s

Logo-portfolio-Studio-Rocket-Power

Websites

The Cloud Boss - Studio Rocket Power
Energie in Beeld - Studio Rocket Power
Linders Consultancy - Studio Rocket Power
Hello Mentor - Studio Rocket Power
PlanetDevOps - Studio Rocket Power

Presentaties

Wat anderen zeggen

Naast dat ze snel en goed werk levert ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijkt als persoon en constant meedenkt en oplossingen aandraagt

Nu ik 3 jaar ondernemer ben (lifecoach) werd het echt tijd om sommige zaken wat professioneler aan te pakken. Rosalie is heel erg fijn om mee samen te werken. Naast dat ze snel en goed werk levert ben ik vooral heel blij dat ze echt naar jou kijkt als persoon en constant meedenkt en oplossingen aandraagt. Haar creativiteit is daarbij ook te gek! Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe huisstijl die helemaal bij mij past en bij wat ik wilde!

– Carlijn Sijs

Overig

Dit portfolio is een greep van recent werk. Daarnaast zijn de uitingen voor m’n eigen bedrijf ook een levend portfolio. Ik kan helpen bij:

  • Logo’s
  • Websites
  • Presentaties
  • Brochures
  • Social media posts
  • Banners
  • Advertenties

En nog veel meer! Neem gerust contact op, dan kan ik je nog meer laten zien 🙂

Wat anderen zeggen

Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denkt altijd met je mee

Naast dat het gewoonweg fijn samenwerken is met Rosalie weet je daarnaast ook zeker dat je tevreden bent met het resultaat. Afspraken werden nagekomen, deadlines werden gehaald en ze denkt altijd met je mee; je hebt hierdoor echt gevoel samen te werken. Ik zou dan ook zeker aanbevelen om eens met haar in gesprek te gaan.

– Joran Hofman

Contact

Spreekt dit portfolio je aan? Neem gerust contact met me op en dan bespreken we je wensen! M’n gegevens vind je hieronder.

Alvast wat algemene informatie: m’n uurtarief is €70,- excl. Ik kan meestal al binnen enkele dagen beginnen en ga door totdat iedereen tevreden is.

Gegevens

KVK: 86732781
BTW: NL004304416B92
Laan van Nieuw-Guinea 64 A
3531JM Utrecht

Contact

hallo@studiorocketpower.com

Socials